Kjøkkenbenker i rustfritt stål

Vi i Purus er stolte av at produksjonen av våre skreddersydde rustfrie kjøkkenbenker og -innredning skjer i Sverige. Hvert produkt kontrolleres nøye gjennom hele produksjonsprosessen for å garantere høyeste kvalitet. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbenker og -vasker der du kan velge akkurat det utseende og de målene som passer til ditt kjøkken. Alle våre kjøkkenbenker og -vasker produseres i et og samme stykke så det finnes ingen skjøter som samler smuss og bakterier. Den rustfrie platen er slipt og børstet for å gi en delikat overflate.
Purus er en av Nordens største produsenter av kjøkkenbenker og -innredning i rustfritt stål. Over 50 års erfaring med utvikling og produksjon av både serieproduserte produkter og skreddersydde løsninger i rustfritt stål har gjort Purus til en ledende leverandør av rustfrie kjøkkenbenker.

Takket være vår produksjon får du en rustfri kjøkkenbenk av ypperste kvalitet som du vil ha glede av i mange år fremover.

Sjekk våre forhandlere av PURUS Kitchen her

 

TEGN DIN KJØKKENBENK

Tilpass kjøkkenbenken etter dine behov

Tegn din egen kjøkkenbenk med vårt planleggingsverktøy. Dette gir deg muligheten til å skape og planlegge en helt unik kjøkkenbenk til ditt kjøkken, helt og holdent etter dine egne ønsker og behov, på en enkel og oversiktlig måte. Ved å følge stegene kan du være sikker på at du ikke glemmer noe i planleggingen. Hver enkel kjøkkenbenk er unik og byr på ulike valgmuligheter. Velg mellom Basic, Original eller Premium. Alle modeller holder selvsagt samme høye kvalitet. Du velger selv størrelse, vaskekum, overflate og kanter, for å tilpasse utseende eller funksjon etter dine behov eller kjøkkenets stil.

Alle våre kjøkkenbenker er håndverksmessig utført og produsert i svensk stål i vår fabrikk i Smålandsstenar. Overflaten er slipt og børstet som gir en vakker, matt overflate som er tilgivende mot riper. Mindre riper forekommer ved naturlig slitasje og jevnes ut med tiden i en flott patina.

Velg mellom Basic, Original eller Premium. Klikk på ønsket kjøkkenbenk for å designe din drømmebenk.

Har du spørsmål til oss?

Finner du ikke det du leter etter? Ta en titt her:

Er du på jakt etter inspirasjon kommer du til vårt inspirasjonsgalleri her.
Eller ønsker du kanskje å laste ned vår flotte brosjyre? Den finner du her.