Rustfrie sluk, renner og brønner

Vårt rustfrie sortiment består av gulvrenner, sluk, sanitær, hærverksikker innredning og tilbehør i ulike modeller av høyeste kvalitet. Vi produserer også kundetilpassede renner, brønner og sluk etter mål, materialvalg og belastningklasser. Til gulvrenner, kanalrenner, sluk og brønner har vi tilbehør som silkurver, sandfang og vannlåser. Vi lagerfører et standard sortiment av gulvrenner, storkjøkkenbrønner og industrisluk i ulike størrelser for rask levering. Vårt sortiment finnes for flere gulvtyper.


Hva må man tenke på ved valg av rustfrie sluk og renner?

Gulvtype

For å få en sikker installasjon og funksjon er det viktig at rammen er tilpasset gulvtypen. Purus har produkter for flere ulike gulvtyper.
Betonggulv (F3), Epoxygulv (EP), Gulvbelegg (vinyl) med klemramme (BE), Flislagt gulv med limflens (F2), Flislagt gulv med klemramme (F1) og Flislagt gulv med membranflens Tile Insert (F2).

Utløpsplassering og dimensjon

Plassering av utløp finnes i to varianter. Midtutløp (standard) og gavlutløp (bestilling).
Slukpottene fås med side- eller bunnutløp, i dimensjonene Ø50, Ø75 og Ø110 mm.

Rister 

Rister velges ut fra hvilket bruksområde/miljø produktet skal plasseres i og hvilken belastning produktet skal utsettes for.

Rister (barbent rist=K3)
Ristene brukes primært i garderobeanlegg, baderom og spafasiliteter. De finnes i flere ulike mønster, også låsbare, se bilde nedenfor.
Ruterister (L15, M125)
Ristene er sklisikre og finnes i to ulike belastningsklasser. (L15 og M125). Personbil og tyngre trafikk/truck.

I tillegg fås Purusrenne 100 i utførelsen Tile lnsert for gulvtype (F2). Hvor flisen integreres i rammen.

Materiale

Våre produkter produseres i rustfritt stål EN 1.4301 eller rustfritt syrefast stål EN 1.4404. Etter sveising i det rustfrie stålet blir skjøtene syrevasket.

Tilbehør

En rekke tilbehør som vannlåser, silkurver, sandfang og annet er tilgjengelig