NYHET!

Smykk badet ditt med lekre detaljer i rosegull

Purus Limited Edition - Et personlig valg

Baderommet er på vei til å bli et av hjemmets mest personlige rom med inspirasjon fra reiser og hotellmiljøer.
Et rom der dagen starter, et rom der vi tilbringer mye tid, et rom der vi vil være for oss selv og et rom der den personlige valgfriheten er stor. La vakre detaljer løfte helhetheten på ditt baderom.

Med Purus Limited Edition har vi tenkt et steg lengre.
Samme funksjon som våre tradisjonelle sluk og med en form og etdesign som gir større valgfrihet.
En inredningsdetalj som gir et luksuriøst preg på badet og som lar deg skape en enhetlig og stilren gulvflate.

ROSE GOLD

Når vi skulle lansere en ny nyanse i Purus Limited Edition-sortimentet var avgjørelsen enkel. Rose Gold ble et selvskrevet valg. En vakker farge som gir en varm følelse med en glød, som passer de fleste. Rose Gold er en innredningsdetalj som er med på å skape en harmonisk helhet på badet. Som setter en eksta gullkant på tilværelsen rett og slett.

Det som skiller Rose Gold fra Gold og Onyx er at produktet består av rist, ramme og hårsil i samme nyanse. Gold og Onyx, derimot, består kun av rist i ønsket farge.

GOLD

Gull er gull, og snakker for seg selv. Når vi tok frem Purus Limited Edition Gold hadde vi en sak i tankene; luksus! Den gir deg mulighet til å skape hotellfølelsen på ditt egent baderom og den setter et lekkert preg på hvilken som helst dusjnisje.

ONYX

Baderommet speiler personlighet. Med Purus Line & Corner Onyx gikk vi hele veien, det er en innredningsdetalj som utgjør en forskjell. Det skinner i både svart og blått noe som gjør den mystisk og spennende.  Dens metalliske nyanse gjør at den passer godt sammen med flere ulike farger på flisene og skaper en harmonisk helhet på gulvet.

Purus Line & Purus Corner

Purus Line

Purus Line inntil vegg gjør det enkelt å lage ensidig fall. Det gir en jevn og plan overflate der du slipper å stå på sluket. Dessuten kan du legge store fliser i dusjen som på resten av baderommet, noe som hever helhetsinntrykket.

Purus Corner

Purus Corner er en løsning for plassering av sluket i hjørnet. Den passer spesielt bra sammen med fliser lagt diagonalt da den muliggjør et gulv med hele, ukappede fliser.

Neste generasjon sluk

Med en egen design- og utviklingsavdeling og en testlab har vi full kontroll over vår produktutvikling. Vi kan være innovative og åpne for nye idéer, uten å gi avkall på kvalitet og sikkerhet.

Purus Line og Corner er teknisk godkjent av Sintef Byggforsk.

Elegante sluk som oppfyller dine krav til funksjon, sikkerhet og design.

Funksjon & Material