Butikkdisplay som selger

- Det som selger er det du kan se, ta og føle på, sier Ståle Hofstad Isaksen i Purus Joti AS

Den engasjerte trønderen er spesialist i sisteleddsmarkedsføring og vet hvordan en rørleggerbutikk bør se ut. Det er nettopp det som fascinerer, er rent, pent og delikat som legger grunnlaget for en god kjøpsbeslutning.

Gjennom et års utarbeidelse har Purus lansert en butikkdisplayløsning som kan monteres inntil vegg, den tar liten plass og allikevel virke som et blikkfang. 

- Det er gjennom å vise trender, gode illustrasjoner og faktiske utstillede produkter som hjelper rørleggeren langt på vei når en forteller kundene sine hva som er mulig, sier Hofstad.

- Vi har sett så mange ganger at sluttkunden som drømmer om et hjemmespa ikke har sett for seg hvordan det egenltig kan se ut og hvilke muligheter som finnes. Derfor har vi i Purus laget et ferdig butikkdisplay som kan bestilles hos Purus via www.designsluk.no, legger Hofstad til

Ståle Hofstad Isaksen ser fremt til å møte rørleggere på VVS dagene 2018. Du kan booke egen tid og gjennomgang av et butikkdisplay som har til hensikt å øke kundetilfredsheten og mersalg for rørleggerne der ute.

Stand C01-10!

Det er mulig å avtale tid direkte med Ståle på stalei@remove-this.joti.remove-this.no

Arkiv