Du skal trives på badet

GULVSLUK SOM GIR ROM FOR DIN PERSONLIGE STIL

Det er viktig at du trives på badet ditt, rommet der du både starter og avslutter dagen. Purus designsluk er eksempler på hvordan kreativitet og utvikling kan forandre noe vi tar for gitt. Teknologien, kvaliteten og funksjonen er akkurat like pålitelig som i våre tidligere gulvsluk.

For å trives på badet bør man ta smarte valg med lang holdbarhet. La gulvsluket bli et av de første valgene, det brukes tross alt hver dag, og har ofte en sentral plass på baderommet. Hvorfor ikke la det bli en detalj som er flott å se på når du bruker badet? Vi vil påstå at Purus designsluk gir unike muligheter for å øke trivselen på badet. Gjør det enda mer personlig ved å plassere gulvsluket ut fra dine egne behov – i hjørnet, inntil veggen eller tradisjonelt midt på gulvet. 

CORNER

Purus Corner er en løsning for plassering av sluket i et hjørne. Det passer spesielt godt med fliser som legges diagonalt, da Purus Corner gir mulighet for et gulv med hele fliser.

LINE

Med Purus Line montert inntil veggen er det lett å legge ensidig fall. Det gir en jevn og plan overflate der du slipper å stå på sluket. Dessuten kan du legge de samme store flisene i dusjen som på resten av badet, noe som løfter helhetsinntrykket.

SQUARE

Hvorfor velge et gammeldags sluk når du kan velge et moderne? Med Purus Square kan du beholde det tradisjonelle "runde" gulvsluket, men bytte ut risten med en firkantet designrist.

Arkiv