Dumt å ta risiko ved valg av sluk!

Med snart 20 års erfaring som rørlegger og med over 100 bad bak seg, er Pål-Erik Sommervoll krystallklar på hva som er viktig. - Velg trygghet og noe fint som står i stil med hele innredningen!

Mange glemmer at det viktigste ved et baderom er selve sluket, og da tenker jeg på det som er under gulvet, sier Pål-Erik Sommervoll i Rør og Sanitærutstyr AS. 

- Altfor ofte så tenker en ikke at baderomsgulvet skal stå der i en hel generasjon før det bør være nødvendig å rehabilitere. 

Importerte, rimelige sluk fra Europa følger sjeldent de krav til teknisk standard som vi er kjent med i Norge.  Et godt feste til membran som skal hindre lekkasje er noe av det første som en bør ta hensyn til.

Sommervoll har lagt de aller fleste sluk av merket Purus og Joti. - Dette har en klar sammenheng med erfaring og de garantier jeg stiller overfor mine kunder, sier Sommervoll. 

- Et sluk bør ha en stålklemring som hindrer stress på membran over tid. Det at en kan skru dem fast på en måte som gir fullstendig stabilitet bør være det viktigste. Dette gjelder uansett om en har tre- eller betongulv på badet.

Purus Joti AS hadde gleden av å få besøk av Sommervoll på VVS Arena i september. Her står han sammen med salgsjef Søren Knudsen.

Arkiv