Installatører deltakende i utvikling av Joti sluk

Purus Joti AS ønsker å være innovative med nye produkter. I den anledning er rørleggere invitert inn til Purus sitt testlaboratorium for å prøve ut, delta med innspill og dele både sin kompetanse og erfaring i forkant av neste lansering. Laboratoriet ligger i Ystad, Sverige.

Anders Øverjordet fra Ski Rørleggerbedrift er rørleggermester som har levert flere hundre bad sin karriære. Nå er han hos Purus sitt hovedsenter for å bidra til neste generasjon baderomssluk.

- Jeg har alltid brukt Purus eller Joti på alle mine installasjoner, sier Øverjordet. Det som er viktigst er at den har klemring av stål med seks skruer. Det reduserer feilmarginene betraktelig både for membranleggeren og for rørleggeren ved montering.

Med på turen er også Atle Nilsen fra Total Rørservice. - Jeg er veldig begeistret over Purus Joti sine helstøpte slukpotter hvor vi slipper å ha bevegelige deler og unødvendige skjøter under gulv. Det gir trygghet og sikrer bedre kvalitet i leveransene vi gjør overfor sluttbrukerne. Det å få være med og kunne både lære og dele våre erfaringer er en stor styrke for oss i faget, legger Nilsen til.

Salgssjef Søren Brøndum Knudsen og Teknisk sjef Øyvind Skarning Hansen benytter anledningen til å være tett på kundene når produkter skal videreutvikles. 

- Vi kommer til å gjøre det til en rutine at våre kunder får ta aktiv del i vår utviklingsprosess.  Det sikrer bedre kvalitet på våre produkter noe som igjen gir bedre kundeopplevelse, sier Skarning Hansen og legger til at Purus sin styrke er og skal være det å spille på lag med rørleggeren.

Den som leder utviklingsprosessen er Sivilingeniør Jonas Halili fra Purus. Han setter pris på bistand som våre kunder tilfører prosjektene.

Arkiv