LAG MAT UTENDØRS, HELE SOMMEREN!

Gjestene ankommer og samles raskt rundt grillen, det opplagte møtestedet i norske hager på våren og sommeren. Du har ansvaret for grilling utendørs mens partneren din er innendørs og fikser med tilbehøret ... Hva om dere kunne laget middagen utendørs sammen? Det kan du. Et robust og stabilt utekjøkken fra Purus Garden er det perfekte supplement til grillen.

Purus Garden er et robust utekjøkken i rustfritt stål som tåler vær og vind, noe som gjør den perfekt for matlaging utendørs. Den rustfrie overflaten gjør den både brukervennlig, hygienisk og slitesterk.

Hyllene under benken er praktiske for lagring og tappekranen med Gardenakobling gjør det enkelt å koble den direkte til hageslangen. Benken leveres også med treskaft, en fin kontrast til det rustfrie.

Det praktiske overtrekket kan kjøpes som tilbehør, og gjør det mulig å opprettholde benkeplaten fin år etter år. Purus Garden tillater deg å tilberede mat ute hele sommeren. Veil.pris NOK 14.490,-

Last ned dokument her!

Se presentasjonsvideo av Purus Garden på Purus Norge sin  Youtube side

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DvMYBx-Tip8" frameborder="0" allowfullscreen=""> </iframe>

Les mer om Purus Line og Joti på www.purus.no

Følg oss på  Facebook, Instagram og Youtube

Last ned våre Purus Line App

Arkiv