Lærlinger lærer om sluk!

- Purus storsatsning på lærlinger

Purus Joti starter sin storsatsing på lærlinger gjennom VB sitt årlige program kompetansebygging. Over 100 lærlinger var onsdag samlet på Gardemoen under en seanse for å styrke fagkompetansen hos de som snart skal ta sitt fagbrev.

- Vi får en gylden anledning til å informere om de viktigste detaljene av teknisk art tilTomy Leiren - Ansvarlig for opplæring nyutdannede rørleggere, sier Tommy Leiren, som leder Purus sin satsing på kurs og skolering.

- Lærlingene trenger praktisk og direkte informasjon om de utfordringer de kan møte på i praktisk utførelse. Vår erfaring gjennom 70 år med sluk er verdifullt for de nyutdannede. Vår skolering og kunnskapsutveksling gjør vi primært gjennom våre forhandlere, hvorav VB sin satsing passer perfekt på hvordan Purus selv tenker, legger Tommy Leiren til.

Øystein Kjellsen, Administrerende direktør i VB, er svært tilfreds med at Purus satser på deres lærlinger. - Vi trenger skikkelig håndverk utført av skikkelige håndverkere. Derfor har vi med oss viktigste leverandørene for å kunne utruste fremtidens rørleggere til å være stolte av sitt fag.

Produktkunnskap er viktig

Salgsjef Søren Knudsen ser at produktkunnskap er viktig, 

men også det å snakke med lærlingene om hvordan de utfører arbeidet. - Å gjøre ting riktig første gangen gir både oss og kommende VB rørleggere tilfredse kunder.

Blant deltakerne var Norgesmeseter i rørlegging Tor Haugland. Han har allerede god kunnskap om Purus sine produkter. - Det at de har en helstøpt potte og klemring av stål sikrer godt håndverksmessig arbeid og reduserer mulighetene for feil, sier han under onsdagens samling.

For mer informasjon se video her!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gES-N15pnRw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Kontakt:

Salgsjef Søren Knudsen

sorenk@joti.no

Tel: +47 95132084

Arkiv