Møt rørleggeren som monterer rennesluk

Rørleggeren Pål-Erik Sommervoll hos RØR OG SANITÆRUTSTYR AS er en av de som har rehabilitert svært mange bad. I et ethvert bad er det påkrevet forskriftsmessig drenering. At avløp og sluket også er en del av Purus Line Platinuminnredningen har Sommervoll forstått.

- I moderne bad, og særlig der hvor det er mindre baderomsløsninger, er det viktig med gode sluk som ser bra ut. Vår erfaring med å legge sluket helt inntil vegg, og med et godt design, skaper det helhetsinntrykket som gjør badet verdig, sier Sommervoll.

Purus har sett hvordan et sluk med Tile Insert kan skape estetisk helhetsinntrykk. Sluket er lagt som en del av flisene, og helt inntil veggen.

- Det er fullt mulig å fornye badet med ulike designrister, legger Sommervoll til. Han har benyttet både Purus Line og Purus Tile Insert i svært mange av deres rehabiliteringer. 

I dette eksempelet er badet på kun 3 kvadratmeter. 

Purus Tile Insert

Flisene som er valgt er 1 x1 meter med tykkelse på 16 millimeter. Ved å legge et Purus rennesluk er det ikke nødvendig å bytte størrelser, men heller la gulvet få det samme helhetsinntrykket.

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Arial} span.s1 {font-kerning: none}

Et viktig element er at sluket har kapasitet til den vannmengden som en eventuell dusj gir. Purus Line dekker vannmengder fra de fleste hode- og takdusjer.

For mer informasjon se  RØR OG SANITÆRUTSTYR AS

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cPWGHf-Rx1M" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Arkiv