NOOD-vannlås til Purus Line godt mottatt hos Comfort medlemmene

Purus Joti AS lanserte NOOD-vannlås som standard på alle deres Purus Line sluk under Comfort messen 13.-14. februar, The Qube, Gardemoen.

- Alle som kom til oss viste svært tilfredshet med vår informasjonskampanje om NOOD-vannlåsen, sier salgssjef Søren Knudsen. Vi har satset tungt på å informere og vise Comfort medlemmene om viktigheten av vår luktfrie NOOD-vannlås. 

- Det at vi gikk tidlig ut i forkant av messen, fikk kommunisert hva som var vårt budskap, skapte også en forventning når de besøkte oss. Vi kan ikke si annet enn at vi er veldig fornøyd!  Comfort medlemmene fikk hver sine tildelte minutter. På den måten kunne vi sjekke av at alle medlemmene er godt skolerte når de nå tilbyr Purus Line og Corner som standard i alle deres bad, legger Knudsen til.

Purus Joti AS stilte opp mannsterke til Comfort messen. - Et av de viktigste tingene vi gjør er å bli kjent med Comfort medlemmenes ønsker og hvordan de ser på markedet fremover. Vi er glade for å se at Purus sine designsluk følger etterspørselen etter design som faller i smak. Det at vi kan samarbeide med andre leverandører som fokuserer på bad, hjelper både Comfort butikkene og oss leverandører til å finne sammenfallende produkt i god stil som selger, avslutter Knudsen.

Se mer om Purus Joti på Comfort 2018 her:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/RoJGPXVztgw" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Arkiv