Nye muligheter med Purus Line på badet

Virksomheten Purus presenterer en serie designsluk. Med Purus Line og Purus Corner blir det mulig å innrede badet uten begrensninger i forbindelse med slukets plassering. Dette gir også mulighet for å legge så store fliser du ønsker i dusjen.

Takket være slukets spesielle design og konstruksjon kan det plasseres i hjørnet eller langs veggen. Det kan til og med "smelte" sammen med gulvet og nærmest bli usynlig. De to designslukene gir større valgfrihet og skaper helt nye innredningsmuligheter på badet. Dessuten er de testet for alle typer gulvkonstruksjoner, som igjen betyr at du kan få et fint og trygt gulvsluk uansett om du har tre- eller betongbjelker som underlag.

Purus Line og Purus Corner tar bort tidligere begrensninger på badet med sitt smarte design og sin praktiske konstruksjon. Videre forhindrer NOOD-låsen, en av Purus` oppfinnelser, vond lukt og gir en effektiv beskyttelse mot stillestående vann og skadedyr. For å sikre produktenes design og funksjon er disse produsert i samarbeid med byggebransjen. Purus Line og Corner er godkjent av alle bransjeorganisasjoner for sikkert våtrom.

Arkiv