Purus årets grossistleverandør VVS Eksperten 2017

Purus møtte omlag 450 rørleggermedlemmer av VVS Eksperten på deres årsmøte 2017.

Et stort optimistisk arrangement som bar preg av optimisme i markedet og viktigheten av god fagkunnskap overfor forbrukernes ønsker. 

Purus Norge ( Purus Joti AS) hadde gleden av å kunne møte dem alle sammen for å presentere nyheter, informere og inspirere for fremtidens slukstandard.

- Vi lykkes langt å vei med å møte våre kunder som er svært opptatt av å levere god kvalitet med moderne design, sier distriktsansvarlig for vesltandet Gorm Traycy Skilbrei. Han er fornøyd med at så mange fra vestlandet tok turen til Gardemoen for å overvære VVS Ekspertens årsmøte.

Årets Grossistleverandør

Purus fikk den ære av å bli kåret til årets grossistleverandør av VVS Eksperten. Kriterien for prisen er at Purus Norge har vært best innenfor følgende kriteriere:

- Stor Økning

- God lokal oppfølging

- God markedsføring

- Dette viser at vi har lykkes med vår strateig om å være tilstede for rørleggeren når han trenger oss mest, sier distriktsnsvarlig for Vest- og Sørlandet Petter Guløy. Vi responderer til vår målgruppe på alle kanaler være seg sosiale medier, telefon, og via våre digitale informasjonskanaler.

Purus Joti ønsker VVS Eksperten sine medlemmer lykke til videre på sitt årsmøte som varer ut uken.

Her kan du se noe fra Purus Joti AS sin aktivitet fra VVS Eksperten sitt Årsmøte:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UUfKHQ8wntE" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Arkiv