Purus på verdens ledende VVS-messe – ISH i Frankfurt

Den 10. til 14. mars 2015 er det duket for ISH-messen i Frankfurt. Messen, som er verdens fremste VVS-messe, fokuserer på områder av bygg- og energiteknologi, bad, fornybar energi og ventilasjon. ISH arrangeres hvert annet år, og tiltrekker seg folk fra hele verden.

Purus som en av Skandinavias ledende aktører innen VVS ser det som en selvfølge å stille ut på messen, spesielt når vi nå har utviklet vår internasjonale tilstedeværelse enormt det siste året. Vi vil være på plass i hall 4.2 på stand E06. På standen vil vi vise et bredt utvalg av produkter vi tilbyr. Blant annet boligsluk, diverse rustfrie produkter, nyheter innen designsluk og PUM - et produkt for vask som erstatter den tradisjonelle vannlåsen. Også rustfri sanitær og vandalsikre produkter, samt installasjonsprodukter vil vises på standen.

I år har vi utviklet en messe i skandinavisk design med innslag av tre, rene linjer og mye lys. Dette er i tråd med vår lange tradisjon med egenproduserte produkter av høyeste kvalitet. Kombinasjonen av våre produkter og vår stand gir et godt bilde av Purus i dag, et moderne selskap i forkant.

Arkiv