Purus styrker kompetansen

Økt etterspørsel og behov for kompetanse har gjort at Purus Joti AS har måttet styrke tilstedeværelsen. Dette både på vestlandet og østlandet, og har sikret seg to sentrale nye medarbeidere. På vestlandet har Purus lykkes med å få Gorm Traycy Skilbrei. Stillingen er Distriktsansvarlig forhandlersalg Vest. Dette betyr at forhandlere, grossister og uavhengige fagmiljøer får alt fra kurs, opplæring, salgstrening i et markedet som fortsetter å vokse. 

Gorm Traycy Skilbrei kommer fra stillingen som Distriktsleder fra Norsk Wavin og 

har tidligere fartstid innen salg hos Hansgrohe og Ahlsell.

- Det er svært spennende å kunne bli en del av Purus-teamet og få nye utfordringer i et marked jeg kjenner godt, sier Skilbrei. 

- Nå har jeg kommet dit jeg ønsker. Det å bli spesialisert innenfor en produktkategori jeg kjenner godt fra kunde og forhandlersiden. Å få være hos den største produsenten av sluk med et sterkt merkenavn, i et marked jeg er fortrolig med, gir gode forutsetninger for å lykkes, legger Skilbrei til som allerede er godt fortrolig med sine nye arbeidsoppgaver.

Med Lars Andre Røkke styrker Purus sin prosjektavdeling. Stillingen er KAM prosjekt Sørøst med økt fokus på stadig større prosjekt. 

Dette krever grunnleggende VVS kompetanse. Røkke har mer enn 10 års fartstid i Uponor VVS. Dette er svært god kompetanse som Purus har vært på jakt etter. Røkke sin hovedfokus vil være industrisortiment.

- Det er svært spennende for meg å kunne utnytte kompetansen og nettverket i et selskap som Purus, sier Lars Andre Røkke. - Det betyr nå at vi kan styrke industrisortimentet av Purus sine slukløsninger. Det er spennende å arbeide mot rørentreprenører og tekniske avdelinger hos grossister, melder Røkke

Salgssjefen Søren Knudsen får nå en stadig større avdeling som representerer Purus sine portefølje. - Vi er glad for at de beste i markedet vil komme til oss, og vi er stadig på jakt etter flere. For øyeblikket så etterspør vi mer ressurser på østlandet, legger Knudsen til.

For mer informasjon:

Lars Andre Røkke, Epost: larsr@joti.no, Tel: 415 47 033

Gorm Traycy Skilbrei, Epost: gorms@joti.no, Tel: 915 68 966

Arkiv