Purusprodukter på Royal Opera House i London

Purus har nylig levert sitt sandfang til bruk på Royal Opera House i London. Royal Opera House, også kalt “The Garden”, regnes som en av verdens ledende operascener. Purus er stolt av å ha sine produkter representert på dette prestisjefylte stedet.

Sandfanget Purus har levert (V220 Sandfang), så vel som gipsutskilleren (V55 Gipsutskiller) Purus har i sitt sortiment, er designet for å stoppe materialer som gips og sand som skylles gjennom bunnventilen, og hindrer blokkering av avløpsrørene. I stedet separeres faste partikler fra vannet og holdes tilbake i beholderne av rustfritt stål, som deretter lett løsnes for tømming og rengjøring.

På grunn av disse egenskapene er produktene ikke bare blitt installert i storslåtte Royal Opera House, men også andre kunstfasiliteter som Leeds Beckett Universitys kunststudio og Camberwell College of Arts, og en rekke andre universiteter, høyskoler og kunstskoler. De er også ideelle for tannleger og sykehus.

For ytterligere informasjon om Purus’ sortiment, vennligst besøk www.purus.no eller kontakt Morten Hagen, morha@joti.no.

Arkiv