Rustfrie industrisluk nå som kundetilpasset

Purus er kjent for sine gulvrenner og industrisluk av syrefast rustfritt stål i høyeste kvalitet. Til disse finnes ulike tilbehør som silkurver, sandfang og spesialvannlåser. Produktene er unike i miljøer som stiller strenge krav til funksjonalitet, holdbarhet og hygiene. Eksempel på dette er storkjøkken, industri, spa-anlegg og garasjer. Våre gulvrenner og industrisluk finnes for de ulike gulvtyper og belastningsklasser.

- Purus satser nå i Norge som unik leverandør på markedet med vår 100 mm brede renne som standard i vårt sortiment, sier KAM Prosjekt Nord Vest, Morten Hagen.  - Den passer utmerket for miljøer som krever gjennomtenkt innredning og produktdesign,  som også stiller store krav til funksjonalitet og kapasitet.

Nye kundetilpassede løsninger

- Vi presenterer våre kanalrenner med innebygget fall, sier KAM Prosjekt Sør/Øst Lars Røkke. Purus kanalsystem har mange kombinasjonsmuligheter som er en fordel avhengig av den vannmengden kunden vil ta høyde for. Konstruksjonen er laget slik at den kan justeres på stedet med en enkel og sikker måte. 

Både Morten og Lars vil være tilstede 17 - 19 oktober på VVS dagene.

- Vi har avtalt flere besøk og ser frem til å møte installatører og prosjektledere på vår stand, avslutter motiverte Morten og Lars.

Ta kontakt med Morten Hagen morha@remove-this.joti.remove-this.no

eller kontakt Lars Andre Røkke larsr@joti.no

Arkiv