Skal du grille i helgen?

Sommeren er her, solen skinner og planleggingen av helgens middager er sikkert i full gang. Været får oss alle til å ville tilbringe mer tid utendørs.

PRØV DANIEL MÜLLERNS VELSMAKENDE GRILLOPPSKRIFT
Aldri før har det vært så aktuelt å lage sin mat utendørs. Så smaker det jo alltid litt bedre når man får nyte maten ute. Men hva skal du grille? En tanke som nesten kan føre til gnagsår. Det samme vanlige? Eller er det kanskje tid for å teste en ny grilloppskrift denne gangen? Den svenske stjernekokken Daniel Müllern byr på en velsmakende grilloppskrift med eplerøkt lammebog, kullgrillet løk, geitost og lavendelhonning. Perfekt for sommerens grillkvelder.
Her finner du Daniel Müllerns grilloppskrift.

KJØKKENET FLYTTER UTENDØRS
Vi vet att grillen er en selvskreven samlingsplass i norske hager og at flere velger å flytte ut sitt kjøkken de få varme sommermånedene vi har i året. Komplementer grillen med en Purus Garden - et robust utekjøkken produsert i rustfritt stål, noe som gjør den perfekt for matlaging utendørs, tildels grunnet hygiene, men også dens slitesterke overflate som gjør at den kan tas frem sommer etter sommer. 
Les mer om Purus Garden her.

Arkiv