Smykk badet ditt med lekre Purus Line og Purus Corner i rosegull

Nå utvider Purus sitt Limited Edition-sortiment med rister i Rosegull. Nytt med Purus Line Rose Gold og Purus Corner Rose Gold er at pakkene inneholder rist, ramme og hårsil. Mens Gold og Onyx fortsatt kun består av risten.

Baderommet ligger øverst på det nordiske folkets ønskeliste når det gjelder rom som skal gjøres om. Det er på vei til å bli et av hjemmets mest personlige rom, med inspirasjon fra både reiser og hotellmiljøer. Et rom der dagen starter, et rom der vi tilbringer mye tid, et rom der vi vil være for oss selv og et rom der den personlige valgfriheten er stor. Men allikevel sier et nyrenovert bad lite om hvem man er. Derfor har vi utviklet en Limited Edition-serie av våre designsluk som gir mulighet for større valgfrihet. Purus Line og Purus Corner kommer nå i Gold, Onyx og Rose Gold, metalliske nyanser som både er trendy og som er med på å sette «prikken over i’en» på det personlige baderommet.

LA LEKRE DETALJER LØFTE HELHETSINNTRYKKET PÅ BADET

Når vi skulle lansere en ny variant i Purus Limited Edition-sortimentet var avgjørelsen enkel. Rose Gold ble et selvskrevet valg. En vakker farge som gir en varm følelse, med en glød som passer de fleste. Rose Gold er en moderne innredningsdetalj som er med på å skape en harmonisk helhet på badet og som setter en ekstra «gullkant» på tilværelsen.

SLUK ER INNREDNING

«Med Purus Line og Purus Corner har vi tenkt et steg lengre, det er ikke bare gulvsluk, det er innredning» sier salgssjef, Søren Knudsen. De har samme funksjon og kvalitet som tradisjonelle gulvsluk, men en form og et design som gir større valgfrihet. Purus Line og Purus Corner er godkjente for plassering inntil vegg, resultatet gir en helhetlig og stilren gulvflate på badet. La vakre detaljer være med på å skape rett følelse på ditt baderom.

Arkiv