Takavvanning med UV System, sentralt på VVS dagene

UV-systemet er et begrep og betyr i praksis takavvanning med fullstrøm. Fordelen med fullstrøm er stor kapasitet i rør med mindre dimensjoner enn et selvfallsystem, fordi rørene går helt fylt med vann. Rør legges uten fall, noe som gjør det enkelt å plassere hvor andre tekniske systemer tar plass.

Purus Joti AS har 40 års erfaring når det gjelder dimensjonering av slike systemer sier teknisk sjef, Øyvind Skarning Hansen.

UV-systemet fås i 2 størrelser med hensyn på kapasitet og benyttes på flate tak, i renner eller ved individuelle fall. Slukene leveres med solid klemring for trygg innfesting av tekkematerialet, luftlås og løvsil.

Purus Joti benytter eget beregningsprogram for en riktig og balansert dimensjonering.


Tilstede på VVS dagene

Øyvind Skarning Hansen ser fordelen av kompetanse hos installatører. - Vi vil på VVS dagene gi rørleggere og faglig interesserte en god innføring i Super UV sine egenskaper. Ikke minst gir Super UV lavere kostnad for rørsystem, kontrollert avvanning og en god selvrensing av rørene. For de som tegner bygg i dag gir nettopp Super UV høy fleksibilitet ved plassering av sluk og rør, avslutter Skarning Hansen.

Øyvind Skarning Hansen er tilsted på VVS dagene, hvorav Purus har satt av hele 150 kvadratmeter med ulike temaer. Det vil bli anledning til å avtale tid for en prat med ham på stand nr. C01-10.

Kontakt Øyvind  på oyvindsh@remove-this.joti.remove-this.no

VVS dagene går fra 17 - 19 oktober og Purus Joti vil finnes på stand C01-10

Arkiv