VVS bransjens mest fremgangsrike kvinne finnes hos Purus

Når svenske avisen Entreprenör kårer de femti mest fremgangsrike kvinnene, vinner VD for BLS Industries, Rebecka Spånberg som VVS bransjens mest suksessfulle. 

Rebecka Spånberg leder BLS Industries, en familiebedrift i 12 generasjoner. BLS Industries eier varemerkene  Purus, Joti, JAFO,  Unidrain og Trio Perfekta. 

I følge avisen Entreprenør er Rebecka Spånberg den som står høyest innen VVS bransjen. Gjennom hennes syv årige fartsid i konsernet har hun innehatt ulike posisjoner i deres respektive eierselskaper.

Merkevaresjefen for Purus, Jan Gøranson, er stolt over utmerkelsen. - Vi er svært tilfreds med en forutsigbar leder som tenker innovativt og langsiktig. - Det vises også på resultatene av det vi gjør.

Varemerkene drives som separate selskaper med høy grad av uavhengighet og konkurranse, noe som gir hvert merke unike muligheter til å fremme sine egenskaper og rendyrke sin profil tilpasset sine respektive markeder.  BLS Industries merkevarer er representert i Sverige, Danmark, Finland, Norge og Storbritannia, og har distribusjon til de fleste Europeiske markeder. 

For mer informasjon:

Jan Gøranson

Merkevaresjef Purus

Administrerende direktør Purus Norge

+47 971 49 839

jang@joti.no

Arkiv