Purus - hvem er vi?


Purus er Skandinavias ledende produsent av sanitærprodukter for bad og kjøkken. Blant produktene finnes sluk, gulvrenner, avløpssystemer, rustfrie kjøkkenbenker, rustfri innredning og -sanitær. Purus' sterke posisjon i det nordiske markedet er et resultat av produktpålitelighet, innovasjon og den aller beste kundeservice. Deler av vårt sortiment markedsføres under varemerket Joti i Norge.

 

Hvem er vi?

Du lurer kanskje på hvem vi er. Det skal vi fortelle litt mer om her. Vi er en gjeng dedikerte mennesker som hver dag jobber for å legge tilrette for at rørleggere, entreprenører, prosjektledere eller kjøkkenleverandører skal kunne levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

Primært kan vi dele opp Purus i tre:

 

Purus Designsluk

Baderom i dag skal leveres med de beste løsningene, både tekninsk og estetisk. Her kommer våre Purus Designsluk inn. 

Purus Line og Purus Corner er delikate løsninger for et moderne baderom. Over tid har vi tilegnet oss kunnskap og utviklet produkter, i samarbeid med rørleggerne, som vi er svært stolte av!

Prosjekt

I dette tenker vi da på større prosjekter, men kan innebefatte store deler av vårt sortiment.

Her har vi en dedikert prosjektavdeling som alltid er tilgjengelig med gode råd og leverer alt fra standardiserte til skreddersydde løsninger til større prosjekter. Et eksempel på dette kan være industrisluk til storkjøkken.

Purus Kitchen

Purus Kitchen er et relativt nyoppstartet satsningsområde for oss, her tilbyr vi kjøkkenbenker i rustfritt stål. Et svært hygienisk og ikke minst lekkert alternativ til ditt kjøkken.

I tillegg til kjøkkenbenkene tilbyr vi også tilbehør og vasker i rustfritt stål. 


Purus er en merkevare i det svenske BLS Industries, en fremtredende gruppe i VVS bransjen, hvor produksjonen hovedsaklig skjer på vår fabrikk i Sverige. Takket være målrettet satsing på produktutvikling og en konsekvent strategi for nye oppkjøp, er konsernet i dag en av de viktigste leverandører med flere sterke merkevarer.