Om Purus

VAREMERKE MED STERK STILLING

Purus er Skandinavias ledende produsent av sanitærprodukter for bad og kjøkken. Blant produktene finnes sluk, gulvrenner, avløpssystemer, rustfri innredning og rustfri sanitær. Purus sterke stilling i det nordiske markedet er et resultat av produktpålitelighet, innovasjon og beste kundeservice. Deler av vårt sortiment markedsføres under varemerket Joti i Norge.

Purus inkludert i BLS Industries, en fremtredende gruppe i VVS bransjen, hvor produksjonen foregår internt i Sverige. Takket være målrettet satsing på produktutvikling og en konsekvent strategi for nye oppkjøp, er konsernet i dag en av de viktigste leverandører med flere sterke merkevarer..


PURUS A/S, DANMARK
Purus AS ligger i Farum, rett utenfor København i Danmark, og er et produkt- og markedsselskap. Purus AS het tidligere Jan Olsson, og har over 30 års erfaring med produktutvikling og salg av avløpssystemer til det danske VVS-markedet.
www.purus.dk

PURUS LTD, STORBRITANNIEN
Purus Limited har kontorer i Leeds, West Yorkshire og virksomheten markedsfører konsernets produktprogram for gulvrenner og innomhus avløp.
www.purusgroup.com

PURUS OY, FINLAND
Purus OY har kontor i Borgå og selskapet markedsfører og selger alle konsernets produkter til det finske markedet.
www.purus.fi


MER INFORMATION

Les mer om Purus og de ulike produktområdene her.
Les mer om BLS Industries her.
Gå til siden Ledige Stillinger her.