Purus PRO Line

Fremtidens Designsluk

VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE NESTE GENERASJON VEGGNÆRE DESIGNSLUK

"NÅ BLIR DET ENKLERE
Å FÅ ET FANTASTISK RESULTAT"

Det er med deg som installatør i fokus vi har utviklet neste generasjon Purus Line - Purus PRO Line. Konseptet er basert på vår erfaring fra mer enn 10 års produksjon, utvikling og salg av designsluk. Et designsluk med raskere, enklere og mer intuitiv plassering og montering, inn mot veggen eller mot hjørnet. PRO har også fått andre nye eller forbedrede egenskaper, det kommer du raskt til å merke. 

Håkan Fridvall, Produktsjef gulvsluk, Purus AB

FORDELER MED PURUS PRO

STERK

Bærende konstruksjon

PRO sitter integrert i en stabil monteringsplate. Den selvbærende konstruksjon gjør at hverken monteringskit eller stabiliserande metallskinner er nødvendig. Platen har også tatt høyde for fallsparkling.

BEDRE

Med integrert fall

Integrert fall i både plate og ramme gir økt kapasitet og optimal avrenning. Slukets monteringsplate gjør også installasjonen mulig å oppnå montering enda nærmere hjørne og vegg.


+25% 

Bedre kapasitet

Vi er stolte over at vi med PRO har fått til å øke kapasiteten med i snitt 25%, sammenlignet med tidligere generasjoner (avhengig av modell).

NY

Effektiv hårsil

Vi har utviklet en helt ny effektiv hårsil som bedre samler opp smuss og hår.
Samtidig som den tillater en økt kapasitet i sluket.


FLEKSIBEL

For optimal installasjon

PRO gir høy fleksibilitet ved montering med store justerings-muligheter i alle ledd. Du kan sette sluket helt inn mot vegg eller hjørne.

Økt lønnsomhet

I utviklingen av Purus PRO har håndverkeren stått i fokus. Det har resultert i at installasjonen skal gå smidig og raskt, samtidig som at man kan være trygg på at installasjonen er sikker. Dette og flere fordeler gir bedre lønnsomhet for deg som rørlegger.

Se installasjonsfilmen Purus PRO Line


Purus PRO Line for den proffe installatør

Purus har lansert et helt nytt designsluk i forlengelse av Purus Line serien, Purus PRO Line
– Vi har de to siste årene utviklet et helt nytt baderomsluk i designssluk serien, sier produktsjef for Purus, Håkan Fridvall. – Purus Line PRO skal være enklere å installere samt sikre et bedre sluttresultat.

– Purus PRO Line har en dypere ramme som sikrer fall på en mer tilfredsstillende måte. Den sikrer installasjon til vegg og hjørne med med mindre feilmargin. Samtidig som den ivaretar fortreffeligheten med klemring av stål og seks skruer, vil PRO versjonen installeres like enkelt på trebjelkelag som ved betongunderlag, proklamerer en stolt Fridvall.

- Vi skaper en revolusjon

Kun for sertifiserte installatører 

Purus PRO Line er beregnet for installert av den proffe installatør. For å sikre best mulig kundeopplevelse og best mulig sluttresultat har vi valgt kun å selge PRO serien gjennom egne sertifiserte  installatøerer, sier salgssjef for Norge, Søren Brøndum Knudsen

- Sertifiseringen gjøres digitalt eller fysisk av våre slukspesialister. Alle har anledning til å ta sertifiseringen gjennom vårt PURUS Academy (www.purusacademy.no
Purus PRO Line vil komme i Chess mønsteret som standard og alle kjente lengdene fra 600 - 1200 mm er klare for bestillinger fra første dag, sier Knudsen. 

Vi håper derfor at mange rørleggere vil sertifisere seg og ta i bruk vår nye PRO serie. 

Erstatter ikke Purus Line
- Purus Line vil ikke bli erstattet på noen måte. Vi velger å opprettholde begge produktseriene da de har helt klare produktegenskaper. På den måten sikrer vi et helhet breddesortiment på designsluk, avslutter Knudsen.
 


Ønsker du mer info?

Ikke nøl med å ta kontakt her

Sertifiseringen gjøres digitalt eller fysisk av våre slukspesialister. Alle har anledning til å ta sertifiseringen gjennom vårt PURUS Academy www.purusacademy.no

Ta sertifisering Purus PRO Line