Fem steg til trygghet

Stålkontroll

Klemringen er skrudd med seks skruer. Den har avrundete kanter. Den er laget av rustfritt stål. Og er fullstendig stabil. Tilkoblingen til membranen skjer derfor helt uten risiko for lekkasje. Uansett tre- eller betonggulv. Du har stålkontroll. I dobbel forstand.

Les mer her!

Helgardering

En kombinasjon av vannlås og mekanisk luftlås gir dobbel sikkerhet. Nood-låsen gir effektiv beskyttelse mot tilbakeslag av vann, dårlig lukt og skadedyr. Og ingen trenger uroe seg for vann som tørker ut hvis boligen ikke benyttes på en stund. Helgardering. I dobbel forstand. 

Les mer her!

Stilles til veggs

Purus designsluk kan du plassere hvor du vil. Gjerne inntil vegg. Da blir det fall i én retning og mulighet for å legge store fliser. Det er teknisk godkjent og kan stilles til veggs så mye du vil. I dobbel forstand.

Les mer her!

Toner flagg

Du innhentes fort av virkeligheten. Hvis produktene du bruker ikke er laget etter norske regler og byggetradisjoner. Purus Line er nettopp det. Det tåler å tone flagg. I dobbel forstand.

Les mer her!

Hel Ved

Slukpotta er støpt i ett stykke. Uten sammensatte deler. Det er enkelt, sikkert og trygt. Kort sagt, hel ved. I dobbel forstand.

Les mer her!