BLS Industries - Konsernet

Den kreative arv

Det familieeide BLS Industries konsernet har dype røtter hvor entreprenørskap, kreativiteten og utviklingsviljen har fortsatt å gå i arv fra generasjon til generasjon. I dag er det tolvte generasjon av familien som er aktiv i gruppen.

Takket være målrettet satsing på produktutvikling og en konsekvent strategi for nye oppkjøp, er i dag BLS Industries en av de viktigste produsentene av hygieneprodukter og leverandør til VVS bransjen med flere sterke merkevarer.


BLS POLYMER
I Ystad ligger produksjonsenheten BLS Polymer, i form av en plastavdeling med injeksjon og profilutforming samt en monteringsavdeling. Konsernets utvikling av gulvsluk og innendørsavløp skjer også i Ystad. Også salgsenheten og eksport ligger her.

BLS STAINLESS
BLS Stainless i Smålandsstenar er en produksjonsenhet for rustfrie gulvsluk, rustfri sanitær og rustfri innredning, samt kontraktsproduksjon. BLS Stainless (tidlgere Västbo Plåt) har produsert vaskebenker siden tidlig på 60-tallet, og det finnes enormt mye kunnskap i virksomheten.

BLS PLATING
BLS Plating ligger i Lönnsboda. Selskapets hovedvirksomhet er overflatebehandling med forkrommede kobberrør som spesialitet.


MER INFORMATION

Les mer om Purus her.
Les mer om Purus og de ulike produktområdene her.
Gå til siden Ledige Stillinger her