Søk
Close this search box.

Vi feirer International Tile Day

Vi feirer International tile day

Trender i fliser skaper rom for design av baderomssluk

Den 23. februar hvert år feires National Tile Day som et tidløst element av arkitektur og design. Rundt om i verden spiller fliser en rekke roller. Fra det beskjedne til det mer utagerende. Fliser viser seg å være allsidig og attraktiv.

#NationalTileDay
Historisk sett var det bare de velstående som hadde råd til fliser i hjemmene sine. Utgiftene til håndlaget eller små batch-produksjon gjorde at fliser var vanskelige å få tak i for den vanlige person. 

Med ankomsten av den industrielle revolusjonen ble fliser ikke bare rimeligere, men design og funksjon ble utvidet med teknologien.

Det samme trenden ser vi nå i baderomssluket. Vi vil ikke lenger ha fliser som skiller dusjsonen fra et enhetlig gulv, og vi vil ikke ha et sluk som står midt under føttene. Det skal stå i stil. Sluket skal stå i stil med flisene.

Nærbilde av slukrennen Purus Line Chess, designsluk, med blank gulloverflate. Store marmorfliser er lagt i dusjsonen - på både vegg og gulv, og gir en behagelig spa-følelse på badet.

Samspillet mellom fliser og sluk blir stadig viktigere i baderomsdesign.

Å velge fliser som harmonerer med interiøret og stilen på baderommet er avgjørende for å skape et helhetlig uttrykk. Designslukene gir muligheten til å heve baderommet til et nytt nivå av eleganse og funksjonalitet.

I feiringen av International Tile Day oppfordrer vi alle som elsker fliser, spesielt på baderommet, til å utforske de siste trendene og mulighetene som storformatfliser og designsluk bringer med seg. La oss inspirere og skape baderom som ikke bare er praktiske, men også vakre og tilpasset individuelle stiler og preferanser. Gratulerer med #NationalTileDay

Purus PRO Line premium designsluk. Gulvsluket er flislagt og smelter nesten kamuflert i gulvflisene. Designsluk i denne utformingen kalles ofte for rennesluk, slukrenne eller linjesluk.

Enhetlig fal i Fliser mot sluk

Den moderne tilnærmingen med storformatfliser som gir et enhetlig fall mot sluket i dusjsonen er ikke bare visuelt tiltalende, men det bringer også med seg flere fordeler som mindre vedlikehold, hygieniske fordeler og økt sikkerhet mot potensielle lekkasjer.

Med Purus’ designsluk er det slutt på kompromisser mellom estetikk og funksjonalitet. Disse slukene er designet for å passe inn i alle typer gulvkonstruksjoner, med et bredt utvalg av lengder, overflater, og design som hever ethvert baderoms helhetsinntrykk. Den medfølgende luktfrie vannlåsen sikrer dessuten et friskt og innbydende baderom uten bekymringer for uønskede lukter – selv etter en lengere ferie borte fra boligen.

Mørkere baderom med deilig spafølelse og interiørdetaljer i matt svart - deriblant designsluket Purus Line Matt Svart montert inntil veggen i dusjen.

Hør Geir sørensen om fordeler ved storformatfliser

Stå på fliser - ikke sluket

Lar du deg inspirere av fliser må du ikke redusere mulighetene med et baderomssluk som bryter fullstendig med baderomsstilen. Sørg for å ha et sluk som ikke bryter opp mønster, design og den størrelsen du har latt deg inspirere av. Derfor er et designsluk en mulighet som lar deg inspirere på ulike måter. Blir du lei av mønster og farge på sluket, kan du med enkelhet endre risten i et nytt design. 

Med Purus designsluk åpner det seg en verden av muligheter for å skape ditt eget drømmebaderom. Enten du foretrekker den varme gløden av gull eller den sofistikerte elegansen av matt svart, tilbyr Purus designsluk en løsning som kombinerer det beste av skandinavisk design med uovertruffen funksjonalitet. Utforsk mer og la deg inspirere til å skape et baderom som reflekterer din personlige stil og livsstil.

Slukrist til Purus Line designsluk, i chessmønster og blankpolert
Purus Line Chess, slukrist i blankpolert gull
Purus Line Chess, slukrist i matt svart

Den Internasjonale Flis dagen feires 23 februar hvert år og viser betydninger av ulikt mangfold av funksjonalitet og design gjennom tidene