Søk
Close this search box.

Hjemme hos: Influencer Kaja-Marie

HJEMME HOS: INFLUENCER KAJA-MARIE

BLI MED INN I HENNES DRØM AV SKANDINAVISK INTERIØR

I hjertet av Fredrikstad har influencer Kaja-Marie og hennes mann skapt sitt drømmehjem, en bolig som oser av moderne skandinavisk interiørdesign, preget av utsøkte baderomsdetaljer i blankpolert gull og i matt svart.

Kaja-Marie, kjent fra bl.a. Instagram med kontoene @kajamarie__ og @villaoredalstunet, inspirerer og deler fra sitt liv og hjem, som strekker seg fra mote og interiør til reiseopplevelser. I tillegg til hennes jobb med egne sosiale medier, driver hun det kreative digitalbyrået Someday Creative, sammen med influencerkollega Maria Sagvik.

Deres reise fra leiligheten på Skullerud til deres nybyggede enebolig i Oredalen viser transformasjonen til et hjem fylt med kvalitet, moderne fargevalg og eksklusive materialer.

Eksklusive baderomsdetaljer som definerer eleganse

To av boligens baderom skiller seg ut med slukrennene Purus Line Chess Gold og Purus Line Chess Matte Black designsluk, nøye utvalgt for å komplementere det skandinaviske interiøret. Disse designslukene er ikke bare tilpasset norsk byggeskikk, men tilbyr også et estetisk design som smelter harmonisk sammen med hjemmets øvrige interiørstil.

På det ene baderommet, hvor lyse marmorfliser skaper et luftig uttrykk, løftes atmosfæren av gylne detaljer. Purus Line Chess Gold slukristen tilfører en varm glød og understreker rommets luksuriøse følelse, mens den helstøpte slukpotten under gulvet garanterer lekkasjesikkerhet.

Nærbilde av slukrennen Purus Line Chess med lekker designslukrist i blankpolert gullfarge. Sluket er montert helt inntil bakveggen i dusjen og akkompagnerer de eksklusive store flisene i blank carerramarmor.
Hjemme på baderommet til influencer Kaja Marie. Badet er innredet i skandinavisk interiørstil med lyse marmorfliser og interiørdetaljer i gull.
Dusjhjørnet hjemme hos influenceren Kaja-Marie. Her ser vi lekre blanke fliser i lys carreramarmor og detaljer i blankposert gullfinish. Deriblant et designsluk montert helt inntil veggen i dusjen, Purus Line Chess Gold. Skandinavisk interiør.

SPAFØLELSE MED DESIGN OG FUNKSJONALITET I FOKUS​

Det andre badet, med sine mørkere fliser og matt svarte detaljer, inviterer til en lun spafølelse. Her er Purus Line Chess Matte Black valgt for sin robuste overflate som fremhever baderommets fine detaljer på en stilfull måte. Designslukene fra Purus forbedrer ikke bare baderommets estetikk men øker også romfølelsen ved å tillate bruk av større fliser i dusjsonen, uten kompromiss på funksjonalitet eller stil.

Med Purus’ designsluk er det slutt på kompromisser mellom estetikk og funksjonalitet. Disse slukene er designet for å passe inn i alle typer gulvkonstruksjoner, med et bredt utvalg av lengder, overflater, og design som hever ethvert baderoms helhetsinntrykk. Den medfølgende luktfrie vannlåsen sikrer dessuten et friskt og innbydende baderom uten bekymringer for uønskede lukter – selv etter en lengere ferie borte fra boligen.

Mørkere baderom med deilig spafølelse og interiørdetaljer i matt svart - deriblant designsluket Purus Line Matt Svart montert inntil veggen i dusjen.

Inspirasjon for ditt neste baderomsprosjekt

Lar du deg inspirere av Kaja-Maries valg, åpner det seg en verden av muligheter for å skape ditt eget drømmebaderom. Enten du foretrekker den varme gløden av gull eller den sofistikerte elegansen av matt svart, tilbyr Purus designsluk en løsning som kombinerer det beste av skandinavisk design med uovertruffen funksjonalitet. Utforsk mer og la deg inspirere til å skape et baderom som reflekterer din personlige stil og livsstil.

Slukrist til Purus Line designsluk, i chessmønster og blankpolert
Purus Line Chess, slukrist i blankpolert gull
Purus Line Chess, slukrist i matt svart

Bli med hjem til Influencer og innholdsprodusent Kaja Marie i Fredrikstad.