Søk
Close this search box.

Personvernpolicy

Vi bruker informasjonskapsler (cookies)

Dette er små datafiler som lagres på enheten din når du besøker nettstedet. Det er umulig å på noen måte identifisere deg som besøkende gjennom disse; de lagres bare midlertidig mens nettstedet besøkes. De inneholder ingen virus og kan heller ikke forstyrre eller påvirke annen informasjon eller dine personopplysninger.

Vi bruker disse for å lette navigeringen på nettstedet, de lagres på enheten din og aktiveres kun når du returnerer til en hvilken som helst del av nettstedet. De lagres bare midlertidig og forsvinner når nettleseren lukkes. Hvis du ønsker å unngå disse, kan du konfigurere nettleseren din til å ikke laste disse ned. Instruksjoner om hvordan du gjør dette finner du i hjelpeavsnittet til nettleseren din. Hvis lagringen hindres, kan det påvirke nettstedets funksjonalitet, og opplevelsen din kan bli svekket.

Vi bruker også google signaler

I tillegg til vår bruk av informasjonskapsler, har vi aktivert Google Signals i vår Google Analytics tjeneste. Dette er en funksjon som tillater oss å samle inn aggregerte data om brukerne våre på tvers av enheter når de er logget inn på sine Google-kontoer og har slått på annonsepersonalisering. Denne informasjonen hjelper oss å forstå brukeratferd på tvers av ulike enheter og forbedre markedsføringsstrategiene våre for å tilby en mer tilpasset brukeropplevelse.

Google Signals bruker data fra brukernes Google-kontoer for å tilby avanserte annonsefunksjoner som remarketing, demografi og interesser. Det er viktig å merke seg at all data som samles inn via Google Signals er anonymisert og behandles i samsvar med personvernlovgivningen, inkludert GDPR. Vi bruker disse innsiktene for å forstå hvordan våre brukere interagerer med nettstedet på tvers av ulike enheter og økter, men vi samler ikke inn eller behandler personlig identifiserbar informasjon gjennom Google Signals.

For brukere som ønsker mer kontroll over sine online annonsepreferanser, tilbyr Google muligheten til å slå av annonsepersonalisering. Dette kan gjøres i Google-kontoens annonseinnstillinger. Det er også viktig for oss å informere deg om at vi har gjort de nødvendige tiltakene for å sikre at vår bruk av Google Signals er i full overensstemmelse med personvernforordningen. Dette inkluderer å informere deg om vår bruk og få ditt samtykke der det er nødvendig.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om vår bruk av Google Signals eller ønsker mer informasjon om dine rettigheter knyttet til dine personopplysninger, vennligst kontakt vår markedsavdeling.