Søk
Close this search box.

Jobb med oss

Jobbe i purus norge

Mot, engasjement og ansvar!

Purus er en av Nordens ledende produsenter av gulvsluk og VVS-produkter, samt benkeplater, innredning, gulvsluk og renner i rustfritt stål.

Purus Norge har kontorer, administrasjon og lager på Langhus i Nordre Follo, men våre utviklings- og produksjonsenheter ligger i Sverige (Ystad og Smålandsstenar). Konsernet har også salgskontorer i Danmark, Finland, Storbritannia, samt en eksportavdeling som betjener Europa og resten av verden. Purus er det største merket innenfor BLS Industries-konsernet, en konsern som også inneholder flere andre velkjente merker innen VVS og bad – Unidrain, Jafo og Trio Perfekta.

Her nedenfor vil vi legge ut informasjon om ledige stillinger hos Purus Norge.

Ledig stilling i Purus norge

DISTRIKTSANSVARLIG SELGER I REGION NORD (TRØNDELAG, NORDLAND, TROMS OG FINNMARK)
Vi søker en engasjert selger som kan lede vårt salg i Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark og være med på vår positive utvikling. Vår visjon er å være rørleggerens beste samarbeidspartner – og sammen skal vi tilføre våre kunder sikre installasjoner og økt lønnsomhet gjennom kurs, salg og aktivitetsoppfølging.
Vi ser etter en dyktig selger med erfaring fra VVS-bransjen eller tilsvarende. Du må ha gode kommunikasjonsevner, være strukturert, trives med oppsøkende salg, og ha høy gjennomføringsevne, samt et sterkt ønske om å lykkes med oss. Din oppgave blir å videreføre et allerede velfungerende distrikt med ytterligere vekstpotensial.