Søk
Close this search box.

Rustfrie kjøkkenbenker

Kjøkkenbenker i rustfritt stål

Vi er stolte av å ha all produksjon av våre skreddersydde kjøkkenbenker i rustfritt stål og innredning i Sverige – nærmere bestemt i Smålandsstenar. Over 50 års erfaring med utvikling og produksjon av både serieproduserte og tilpassede løsninger i rustfritt stål har gjort oss til en av Nordens ledende leverandører av kjøkkenbenker i rustfritt stål. Dette garanterer deg en kjøkkenbenk av høyeste kvalitet som du kan nyte i mange år fremover.

Alle produkter kontrolleres nøye gjennom hele produksjonsprosessen for å garantere høy kvalitet. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbenker og oppvaskkummer der du kan velge akkurat de målene og utseendet du ønsker for ditt kjøkken. Alle våre benkeplater produseres i ett stykke for å unngå sømmer som samler skitt og bakterier. Den rustfrie platen blir slipt og børstet for å gi en pen og holdbar overflate.

Har ditt prosjekt mål, vinkler og hjørner som ikke er standard? Det er ikke noe problem for oss – denne typen utfordringer er vår styrke. Hos oss blir hver benk laget unikt, og vi kan løse (nesten) alt. For større og mer komplekse løsninger kan du også benytte vår måletjeneste for å få alle målene riktig.

Våre plater leveres med ferdigborrede hull for for eksempel komfyrer og blandebatterier. Dette gir trygghet både for deg og håndverkerne dine, som vanligvis setter pris på å slippe å sage i din helt nye benkeplate. Samtidig vet du at passformen blir nøyaktig, og alt passer når det først er på plass.

Når din kjøkkenbenk i rustfritt stål er klar for å sendes til deg, produserer vi en trebeskyttelse i vårt snekkerverksted, spesifikk for hver benkeplate, for å beskytte den under transporten og gjøre den enklere å frakte.

Velg modellserien som passer deg og ditt kjøkkenprosjekt.

Enkel - Basic

Basic er vår grunnmodell i standardmål, med samme høye kvalitet og fine håndverk som våre andre modeller.

Velg fra et utvalg av kjøkkenvasker og kantalternativer.

Med Basic kan du enkelt og raskt ta de smarte valgene for det standard kjøkkenet. Høy kvalitet uten unødvendige detaljer.

Fleksibel - original

Original gir deg nesten ubegrenset fleksibilitet når det gjelder mål og form. Velg mellom rette, vinklede eller U-formede plater, syv ulike kanter og valgfrie kjøkkenvasker fra vårt brede utvalg.

Med Original er mulighetene nesten uendelige, bare fantasien (og muligheten til å transportere benkeplaten og få den inn i hjemmet ditt) setter grenser.

Eksklusiv - premium

Premium er vår eksklusive serie med designbenkeplater, laget i 4 mm tykk, solid plate med håndlagde kjøkkenvasker som tilpasses helt etter dine mål og ønsker.

Den tynne, massive platen gir et nesten svevende inntrykk og kan som et alternativ også leveres med en polert kant, en luksuriøs og stilig detalj.

Purus kjøkkenbenker i rustfritt stål. Basic

"Design din kjøkkenbenk"

Tilpass din kjøkkenbenk i rustfritt stål etter dine behov og ønsker

“Design din kjøkkenbenk” er vårt planleggingsverktøy som gir deg muligheten til å skape unike kjøkkenbenker i rustfritt stål som passer perfekt til ditt kjøkken, basert på dine ønsker og behov. Ved å følge trinnene i verktøyet kan du være sikker på at du ikke glemmer noe i planleggingen. Hver benk er unik og har ulike alternativer. Velg mellom Basic, Original eller Premium seriene – alle med samme høye produksjonskvalitet. Du kan selv velge størrelse, vask, overflate og kanter for å tilpasse benkeplaten til ditt kjøkkens utseende og funksjonalitet, i henhold til dine mål og kjøkkenets interiørstil.

Alle våre kjøkkenbenker i rustfritt stål er håndlaget med tradisjonelle metoder i vår fabrikk i Smålandsstenar. Overflaten blir slipt og børstet for å gi en matt finish som er mer motstandsdyktig mot riper. Små riper som oppstår som følge av normal slitasje over tid, gir overflaten en vakker patina.

Velg mellom modellseriene Basic, Original eller Premium, avhengig av hvordan ditt kjøkkenprosjekt ser ut.

Klikk på ønsket modell nedenfor for å starte designen av din drømmebenk.

Sammenlign våre serier

Basic

Lengde:

< 3400 mm

Dybde:

590/610/620/635 mm

Høyde:

20/30/40/ mm

Overflate:

Slipt

Kant:

3 ulike

Tilvalg:

Oppbrettet bakkant 50 mm

Vask:

To ulike serier

Form:

Rektangulær

Kjerne:

Fuktbestandig sponplate

Tykkelse:

 1,25 mm

Original

Lengde:

Kundetilpasset

Dybde:

Kundetilpasset

Høyde:

Kundetilpasset

Overflate:

Slipt eller antikk

Kant:

7 ulike

Tilvalg:

Kundetilpassede oppbrett og tilbehør

Vask:

Valgfritt fra sortimentet

Form:

Rektangulær, L-/U-form

Kjerne:

Fuktbestandig sponplate

Tykkelse:

 1,25 – 1,5 mm

Premium

Lengde:

Kundetilpasset

Dybde:

Kundetilpasset

Høyde:

Massiv 4 mm

Overflate:

Slipt eller antikk

Kant:

Slipt eller polert

Tilvalg:

Kundetilpassede oppbrett og tilbehør

Vask:

24 ulike valg

Form:

Rektangulær, L-form

Kjerne:

Solid plate 4mm massivt rustfritt stål

Tykkelse:

 Massiv 4  mm

Purus drift- og vedlikeholdsinstruksjon

Vedlikeholdsinstruksjon for rustfritt stål

Har du spørsmål?

Finner du ikke det du leter etter?

Trenger du inspirasjon?
Vi anbefaler å sjekke ut vårt bildegalleri under ‘Inspirasjon’ i menyen. Du kan også bla gjennom en av våre brosjyrer under menyvalget ‘Last ned