Søk
Close this search box.

Tommy pakker sekken og drar på tur med A-laget Nord!

23 januar 2024

Kom å hør Tommy om våre innovative produkter!

Det er klart for en ny runde med gjengen i A-laget Nord, og Tommy, vår kyndige Kurs- og kompetanseansvarlig, pakker sekken og setter kursen nordover! I løpet av uke 5 og 6 besøker vi flere byer for å presentere våre nyeste og mest innovative produkter for vvs-markedet. Dette er din gyldne mulighet til å dykke ned i det siste innen produktutvikling, og få førstehåndskunnskap fra en av bransjens fremste eksperter.

Kontakt Tommy, Kurs- og kompetanseansvarlig

reiseplanen til A-Laget Nord Uke 5 og 6:

  • Uke 5: Svolvær (30. januar), Leknes (31. januar), Fauske (1. februar)
  • Uke 6: Sandnessjøen (5. februar), Namsos (6. februar), Verdal (7. februar), Stjørdal (8. februar)

Dette er en ypperlig anledning til å møte en av våre kunnskapsrike og erfarne medarbeidere. Tommy er ikke bare dyktig i å formidle teknisk kunnskap, men også ivrig etter å svare på spørsmål og diskutere de beste løsningene for dine prosjekter. Hans praktiske presentasjoner vil gi deg innsikt i hvordan Purus’ produkter kan effektivisere og forbedre ditt arbeid.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve produktinnovasjon på nært hold!
Vi ser frem til å møte deg og din bedrift på vår reise med A-laget Nord!

Hva skal vi snakke om?

Purus pro line

Vår PRO Line er et sant mesterverk av design og funksjonalitet. Med en installasjonstid som imponerer selv de mest erfarne rørleggerne, er dette designsluket et bevis på hvordan innovasjon kan gjøre en stor forskjell i hverdagen. Tommy vil ta dere gjennom den enkle installasjonsprosessen og dele innsikt om hvordan PRO Line kan forbedre både estetikk og funksjonalitet i moderne baderomsdesign.

Joti R

Tommy vil forklare hvordan Joti R og den blå støpemalen ikke bare sparer tid, men også sikrer presisjon og kvalitet i hver installasjon. Vi ser frem til å vise deg hvorfor Joti R er blitt et nøkkelverktøy i bransjen.

Purus gummikoblinger og -nipler

Enkle i bruk, men kraftige i effekt. Tommy vil presentere de mange anvendelsene av våre gummikoblinger og -nipler, demonstrere hvorfor de er essensielle for sikre og effektive rørinstallasjoner, og hvordan de kan tilpasse seg ulike installasjonsscenarioer.