Søk
Close this search box.

Purus designsluk i Aptly Boligportal

17 januar 2024

Enklere å velge Purus designsluk med Aptly Boligportal

Siden 1945 har Purus vært en pioner i den skandinaviske VVS-industrien, og vårt engasjement for kvalitet og innovasjon har resultert i et bredt spekter av høykvalitetsprodukter innen kategorien gulvsluk, deriblant designsluk, produsert i Sverige. Vår posisjon i markedet er ikke bare en forpliktelse, men også en mulighet til å være i forkant av nyskapning. “Purus har en solid posisjon i det nordiske markedet, det forplikter. Samtidig forventer markedet at vi fortsetter å gå foran og er nyskapende,” uttaler Jarle Ørnebo, markedsansvarlig i Purus.

Rørleggerens evolusjon

Gjennom vårt arbeid har vi sett en betydelig endring i rørleggernes rolle. “En rørlegger er ikke lengre ‘bare’ en rørlegger. I over fem år har vi jobbet systematisk for å bevege rørleggerens rolle. De er i dag både selger og markedsfører av sine egne tjenester, samt alle produktene som er på markedet,” forklarer Ørnebo.

Purus Designsluk er nå tilgjengelig i Aptly Boligportal
Gulvsluket - fra nødvendighet til en del av interiøret

Med implementeringen av vårt designsluksortiment i Aptly Boligportal, tar vi et viktig skritt for å endre fokuset på baderomsdesign. “Sluket har ikke fått den oppmerksomheten den fortjener! Når vi nå tar i bruk det digitale verktøyet Aptly tilbyr, er det for å fortelle markedet at sluket er det viktigste interiøret på ethvert baderom,” sier Ørnebo. 

Aptly Boligportal er en banebrytende digital løsning som transformerer hvordan baderomsprodukter blir valgt og presentert. Denne plattformen gjør det mulig for forbrukere og fagfolk å utforske og velge designsluk, og dermed bidra til mer informerte valg.
Fredrik Walter Johansen, daglig leder i Aptly, deler sin entusiasme: “Selv måtte jeg lete lenge for å finne en løsning jeg ønsket. Jeg mener, hvorfor stå på sluket når du kan unngå det så lett?” Johansen peker også på viktigheten av estetikk i baderomsdesign: “Mange legger inn en formue på fliser og interiør og da er det viktig at designsluk får sin plass. Rørleggerne gjør mye usynlig arbeid, designsluk er deres signatur.”

“Aptly har verktøyet vi trenger og gjør det lettere for rørleggeren å vise, forklare og synliggjøre produktet overfor forbrukerne,” sier Ørnebo. Han understreker også at portalen vil hjelpe rørleggerne med å gå fra å selge produkter til å rådføre sine kunder om gode løsninger.

Vi ser fram til et langvarig og fruktbart samarbeid, og er begeistret for de mulighetene dette partnerskapet åpner opp for, både for oss og våre kunder. Med Aptlys plattform vil vi kunne nå et bredere publikum og tilby mer tilpassede løsninger, noe som er essensielt i en stadig mer kundeorientert verden.

Denne artikkelen er inspirert av og bygger videre på en artikkel først publisert av Norsk Byggebransje. For ytterligere informasjon og originalinnhold, besøk deres nettsted.

Tilvalg med Aptly Boligportal

Aptly Boligportal er en innovativ digital løsning som revolusjonerer byggebransjen. Denne plattformen er designet for prosjektledere, kunderådgivere, og håndverkere, og tilbyr et omfattende utvalg av produkter og tilvalg for både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Ved å benytte Aptly, kan forbrukere enkelt utforske og tilpasse sine valg, noe som sikrer en bedre og mer personlig tilpasset byggeprosess.

Fordeler ved valg av purus designsluk

Våre veggnære gulvsluk tilbyr flere fordeler som forsterker både funksjonalitet og estetikk. En av de viktigste fordelene er muligheten for ensidig fall i dusjsonen, som tillater bruk av store fliser. Dette skaper ikke bare et helhetlig uttrykk, men også en bedre romfølelse. Store fliser reduserer antall fuger og bidrar til et mer sømløst og elegant utseende, som igjen gir en luksuriøs hotellfølelse på eget baderom. Designslukene våre er en integrert del av dette moderne og stilfulle konseptet, og bidrar til et sofistikert uttrykk som komplementerer det moderne hjem. Ved å velge våre veggnære gulvsluk unngår du også det vanlige irritasjonsmomentet mange opplever – å stå direkte på sluket mens du dusjer! Våre innovative designsluk plasseres strategisk for å forbedre komforten og brukeropplevelsen. Dette er en del av vår filosofi om at ingen bør måtte stå på et sluk i dusjen. Å implementere slike designvalg er ikke bare estetisk tiltalende, men også en praksis i hverdagslig bekvemmelighet, og gir badet et mer luksuriøst preg. Med Purus’ designsluk blir hvert baderom en harmonisk kombinasjon av funksjonalitet og moderne design.

Men det er viktig å merke seg at ikke alle konstruksjoner eller renoveringsprosjekter tillater en annen plassering eller flytting av eksisterende sluk. Derfor har vi hos Purus utviklet elegante firkantede designslukrister som passer til tradisjonelle gulvsluk. Disse er tilgjengelige i ulike lekre farger og kommer i to størrelser – 154x154mm og 197x197mm. Disse løsningene gir både fagperson og sluttkunde fleksibilitet og stilalternativer selv i situasjoner hvor de er begrenset av eksisterende slukplasseringer, slik at alle kan nyte fordelene av et oppgradert og stilfullt baderomsdesign. Med disse tilpasningene ønsker Purus å sikre at hver baderomsrenovering, uansett begrensninger, kan oppnå et moderne og estetisk tiltalende utseende. Dette styrker vår visjon om å tilby designvalg som forbedrer både funksjonalitet og utseende i ethvert baderom.