Søk
Close this search box.

NYHET! Designslukrister i to nye overflater; bronse og messing

4 juli 2024

Nå tilbyr vi slukrister i bronse og messing til vårt sortiment av Purus designsluk!

Vi er stolte av å lansere to nye overflater på våre slukrister; messing og bronse. Disse overflatene er tilgjengelige for Purus Line og Purus PRO Line slukrenner, Purus Corner hjørnesluk og Purus Square firkantrister til tradisjonelle gulvsluk.

Med disse nye slukristene bringer vi enda mer variasjon og muligheter til vårt designsluksortiment.
La deg inspirere og skap et førsteklasses baderom med en slukløsning som både ser fantastisk ut, drenerer vannet effektivt og er enkelt å vedlikeholde!

Lekre nyheter til Purus Designsluk

bronse

Bronse er vårt nyeste tillegg til sortimentet av slukrister. Den matt-børstede bronseoverflaten har en kald undertone, men gir en varm glød når lyset treffer den, og skaper en elegant atmosfære på baderommet. Bronsefargen gir et moderne, lunt og tidløst preg, og passer godt med ulike leverandørers interiørelementer og armaturer på markedet. Risten er produsert i rustfritt stål, og overflaten er PVD-behandlet slik at slukristen holder samme flotte utseende over tid.

Messing

Messing er allerede en favoritt i vårt sortiment, men har hittil bare vært tilgjengelig for noen få slukmodeller. Nå utvider vi messingoverflaten til alle våre designsluk. Den matt-børstede finishen gir en luksuriøs glød og en varm, innbydende følelse til baderommet. Messingens tidløse eleganse gjør den til et ideelt valg for et klassisk og sofistikert uttrykk. Risten er produsert i rustfritt stål, og overflaten er PVD-behandlet slik at slukristen holder samme flotte utseende over tid.

Slukrist til Purus Line slukrenner i Bronseoverflate
Slukrist til Purus Line og PRO Line slukrenne i messing

Slukrister til alle Purus designsluk

De nye slukrist-overflatene er tilgjengelige for alle lengder av Purus Line og Purus PRO Line (600, 700, 800, 900, 1000 og 1200 mm), Purus Corner, samt på våre Purus Square firkantrister (20×20 og 15×15 cm).
Dette gir fleksibilitet i designprosessen og sikrer at de passer perfekt inn i ulike baderomsprosjekter, enten det er for små kompakte bad eller romslige spa-bad, vaskerom eller andre våtrom.
Du finner alle slukrister til vårt designsluksortiment på våre produktsider, samt slukpottene de er kompatible med og tilbehør som hårsiler og luktfrie vannlåser. 

Alle våre fargede slukrister selges separat fra selve sluket – kontakt oss eller din lokale Purus-forhandler / rørlegger, så kan du bytte rist på ditt eksisterende designsluk.

Gjennomtenkt design og funksjon

Enkle å matche:
Våre fargede slukrister matcher baderomsgarnityr fra kjente leverandører av armaturer og interiørdetaljer. Dette gjør det enkelt å skape et helhetlig og gjennomført baderomsdesign – etter ønsket stiluttrykk.

Funksjonelt design: 
Våre slukrister, inkludert Chess-mønsteret som du ser på bildene over, er utviklet for å fange opp smuss og hår som en førstelinje, samtidig som de effektivt drenerer vann gjennom riståpningene. Vi tilbyr flere ristmønstre i vårt sortiment, og på forespørsel kan vi produsere både mønster og farge etter ønske.

Tegn Purus inn i baderomsdesignet:
Våre slukrister er tilgjengelige i tegneprogrammet Spark Blueprint, som gjør det enkelt å integrere våre produkter i baderomsdesign fra planleggingsstadiet. Dette gir muligheten til å visualisere hvordan sluket vil se ut i det ferdige baderommet, og gjør designbeslutningene enklere.