Søk
Close this search box.

Nye farger på våre firkantrister til tradisjonelle gulvsluk

3 oktober 2023

Nyhet!

nye lekre farger på våre slukrister til tradisjonelle gulvsluk

Vi er stolte av å introdusere våre nyeste innovasjoner innen designsluk – Purus Square-serien. Enten du er en profesjonell fagperson eller en ivrig baderomsentusiast, vil Purus Square imponere deg med sin kombinasjon av tidløs eleganse og pålitelig funksjonalitet.

Et nærbilde av Purus Square matt svart slukrist i Chess-mønster, elegant plassert i et flislagt gulv med grå Ceppo/terrazzo-fliser, viser et moderne og stilfullt designvalg for ethvert baderom.
Purus Square slukrist til tradisjonelle gulvsluk, i PVD-belagt bronse. Finnes også i messing, matt svart og rustfritt stål-utførelse.
Purus Square slukrist til tradisjonelle gulvsluk, i PVD-belagt messing. Finnes også i matt svart, bronse og rustfritt stål-utførelse.

Nye lekre farger med mattbørstet PVD-finish; 197x197mm Chess-mønster matt svart, bronse og messing.

Purus square - designsluk i ny drakt

Vi i Purus forstår viktigheten av å tilby baderomsprodukter som er både funksjonelle og estetisk tiltalende. Derfor er vi glade for å introdusere våre nyeste tilskudd til designsluksortimentet: Purus Square i fargene Messing, Matt Svart og Bronse. Disse nye fargene gir en frisk og moderne vri til våre allerede velkjente og populære avlange designsluk, samt hjørnesluk.

Purus Square kommer i størrelsene 197x197x6mm og 154x154x6mm – hvor sistnevnte blir mer og mer trendy i interiørbildet.
Flisramme og rist i 197×197 kommer i vårt velkjente Chess-mønster, mens 154×154 kommer i vårt Rib-mønster:

Skap et unikt baderom

Uansett om du er en erfaren rørlegger, murer eller flislegger som søker det perfekte produktet for ditt neste prosjekt, eller en privatperson som drømmer om å fornye baderommet ditt, vil Purus Square-serien gi deg muligheten til å skape et unikt og luksuriøst baderomsuttrykk med designsluk, selv om du ikke kan installere et Purus Line eller Purus PRO Line.

Ønsker du inspirasjon til ditt baderomsprosjekt, er du velkommen til å besøke vår Instagram-konto.

Til rørleggere og murere/flisleggere:

Purus Square-serien er utformet med tanke på profesjonell bruk. Våre flisrammer og gulvslukrister er laget av kraftig rustfritt stål, og våre fargede varianter er behandlet med avansert PVD-teknologi. Dette betyr at produktene våre holder farge og form i årene som kommer, selv i de mest krevende baderomsprosjektene. Vi vet at du ønsker å levere det beste til dine kunder, og hos Purus har du en pålitelig partner.

Til privatperson / sluttkunde:

Å fornye baderommet er en investering som skal vare. Purus Square gir deg muligheten til å transformere ditt personlige baderom til et sted av varig skjønnhet. Velg mellom messing for en varm og innbydende glød, matt svart for en moderne eleganse eller bronse for en tidløs sjarm. Uansett hva du velger, kan du være trygg på at Purus Square PVD-belagte firkantrister gir deg et baderom som holder seg vakkert i årene som kommer

PVD-Behandling for Langvarig Skjønnhet

PVD-behandling står for Physical Vapor Deposition. Dette er en avansert overflatebehandlingsmetode som gir rustfritt stål ekstra holdbarhet og estetisk appell. Med PVD-behandling får stålet en jevn og slitesterk overflate som beholder farge og finish over tid. Dette gjør produktene i bl.a. Purus Square-serien ekstra holdbare og vakre.

Bærekraft, miljø og kvalitet

På Purus er vi dedikert til å tilby kvalitetsprodukter som skaper glede i mange år, samtidig som vi tar vare på miljøet. Vår visjon er å levere produkter med en langt større levetid enn gjennomsnittlige baderomsløsninger. Vi jobber aktivt med økodesignprinsipper gjennom hele produktets livssyklus, fra valg av råmaterialer og emballasje til produktutvikling, produksjon, distribusjon og bruk. Dette er vårt bidrag til en bærekraftig fremtid uten å ofre kvalitet.