Søk
Close this search box.

Purus PRO Line

VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE NESTE GENERASJONS VEGGNÆRE DESIGNSLUK

"nå blir det vanskelig å gjøre feil"

Vi har satt fokus på deg som installatør når vi utviklet den neste generasjonen Purus Line – Purus PRO Line. Dette konseptet bygger på vår omfattende erfaring fra over 10 år med produksjon, utvikling og salg av designsluk. Purus PRO Line tilbyr et designsluk med raskere, enklere og mer selvforklarende plassering og montering, enten det er mot veggen eller i hjørnet. Du vil raskt oppdage de nye og forbedrede egenskapene som PRO Line har å tilby.

Håkan Fridvall, Produktsjef gulvsluk, Purus AB

NOEN AV FORDELENE MED PRO

BÆRENDE KONSTRUKSJON

Purus PRO Line er integrert i en stabil monteringsplate. Den selvbærende konstruksjonen eliminerer behovet for monteringssett eller metallskinner. Monteringsplaten gir en fast høyde for fallsparkling.

INNEBYGD FALL

Det innebygde fallet i både rammen og monteringsplaten øker flytkapasiteten for optimal drenering av vannet. Konstruksjonen reduserer opphopningen av smuss og gir enklere rengjøring av gulvsluket.

JUSTERINGSMULIGHETER

PRO Line gir deg høy fleksibilitet ved montering med gode justeringsmuligheter i alle retninger. Dette er til fordel for en rekke forskjellige gulvfliser og tykkelser, fra mosaikk til naturstein.

MER EFFEKTIV HÅRSIL

Vi har utviklet en helt ny og mer effektiv hårsil som bedre samler opp smuss og hår. Den konvekse designen fremmer også økt flyt i gulvsluket.

BEDRE FLYTKAPASITET

For optimal drenering har vi økt flytkapasiteten med i gjennomsnitt 25% sammenlignet med tidligere generasjoner av Line (avhengig av modell)

ØKT FORTJENESTE

PRO forenkler og gjør installasjonen mer tidseffektiv, noe som gjør det enklere for deg som installatør å overgå forventningene. Dette resulterer i et forbedret sluttprodukt og en mer tilfreds kunde. 

Se installasjonsvideoen

Purus PRO er noe helt nytt og unikt

Purus lanserer et nytt designsluk for baderomskunder med høye krav til både estetikk, materialfølelse og førsteklasses teknologi.

“De siste to årene har vi utviklet en helt ny gulvsluk for baderommet innen segmentet designgulvsluk,” forklarer Håkan Fridvall, produktsjef hos Purus AB.

“Purus PRO Line er enklere og raskere å installere og gir et enda bedre sluttresultat. Modellen har en dypere ramme med innebygd fall som sikrer avrenning på en bedre måte. Risikoen for feil ved installasjon helt inntil vegg eller hjørne er ytterligere redusert med monteringsplaten. Samtidig som vi beholder fordelene fra tidligere versjoner, som for eksempel klemringen i rustfritt stål som skrues fast, blir PRO-versjonen like enkel å montere i trebjelkelag som i betong,” sier en stolt Fridvall.

For profesjonelle installatører

Purus PRO Line er utviklet med tanke på deg som profesjonell installatør. For å sikre den beste mulige kundeopplevelsen og det beste mulige sluttresultatet, har vi valgt å tilby en digital sertifiseringskurs. Dette vil gi deg som installatør trygghet når det gjelder montering og installasjon før du besøker kunden.

Sertifiseringen gjennomføres digitalt, der du vil bli veiledet gjennom ulike trinn med hjelp av forklarende videoer. Alle kan delta i opplæringen gjennom PURUS Academy. Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig tar sjansen til å gjennomføre opplæringen og begynner å bruke vår nye PRO Line.

Etter fullført opplæring vil du ha kjennskap til:

  • Alle grunnleggende egenskaper ved Purus PRO Line
  • Installasjoner i ulike gulvmaterialer og konstruksjoner
  • Kontroller og garantier

Vennligst merk at Purus PRO Line ikke erstatter den tidligere generasjonen av Purus Line. Vi har valgt å opprettholde begge produktseriene.

Teknisk fundament i monteringsplaten

Det tekniske fundamentet vi har bygd på i PRO er Purus monteringsplate, som spiller en viktig rolle i betydelig reduksjon av fuktskader på våtrom, i tråd med forsikringsselskapenes retningslinjer. Det som skiller Purus PRO Line fra tidligere Line-versjoner er at brønnseksjonen og monteringsplaten er integrert som én enhet med en innebygd fall. Rammen er også videreutviklet og utstyrt med fall for økt avrenning og mindre ansamling av smuss. Grunnplaten muliggjør enkel montering helt inntil hjørner og vegger på en selvinstruerende måte. Tiden det tar å måle og beregne riktig plassering har derfor blitt betydelig redusert.

Inbyggt fall i både platta och ram ger ökat flöde och bästa avrinning

Purus PRO Line Premium er modellen med nedfelt gulvflis i stedet for synlig rist. Dette gjør sluket nesten usynlig. Velg samme gulvflis som resten av gulvet, og den smale avrenningsspalten som diskret smelter inn i gulvet, blir alt du ser.

Se alle PRO Line Premium-varianter

Tips: Husk å installere riktig ramme etter designønsket. Ramme for rist og ramme for Premium-skinne er forskjellige.
Dersom kunden skulle angre sitt valg, er det fullt mulig å bytte frem til vegg- og gulvlegging påbegynnes.

Bli sertifisert Purus PRO-installatør allerede i dag. Sertifiseringen gjennomføres digitalt.
Du kan også laste ned et diplom som bevis på dine kunnskaper om Purus PRO Line.

JA takk, VENNLIGST KONTAKT MEG FOR MER INFORMASJON, FOR Å BOOKE OPPLÆRING ELLER FOR ANDRE SPØRSMÅL ANGÅENDE DEN NYE PURUS PRO LINE.

Ønsker du å vise frem Purus PRO Line i butikken?

Last ned PUrus pro brosjyren

Inspirasjon og informasjon om Purus PRO.