Søk
Close this search box.

Purusrenne 100

Et smalt rustfritt rennesluk med stor kapasitet

Purusrenne 100 er den fleksible renneløsningen. Smal med høy kapasitet og mange bruksområder. Dette er en renne med en ristbredde på 100 mm og en hygienisk konstruksjon som oppfyller kravene for blant annet spa- eller badeanlegg, sykehus, pleiehjem, skoler, offentlige lokaler, garasjer og verkstedlokaler.

Gulvrennene passer for alle typer gulv, har en stabil konstruksjon med høy kapasitet og kan tilpasses i valgfrie lengder.

FOR FLERE TYPER GULV
Purus rustfrie rennesluk er tilpasset for betonggulv (F3), epoxygulv (EP), gulvbelegg (vinyl) med klemramme (BE), flislagt gulv med limflens (F2)  og flislagt gulv med membranflens Tile Insert (F2). To varianter av avløpsplassering; midtavløp eller gavlavløp. Slukpottene kan fås med side- eller bunnavløp, i dimensjonene Ø50, Ø75 og Ø110 mm.

RISTER FOR BARE FØTTER ELLER TUNG TRAFIKK?
Rister velges basert på bruksområdet og den belastningen de vil utsettes for. Den barbeintvennlige risten (K3) brukes hovedsakelig på bad, spa og garderober og kommer i ulike mønstre, inkludert låsbare alternativer. Våre sklisikre ruterister kommer i to belastningsklasser, L15 for personbiler og M125 for tyngre kjøretøytrafikk. Også disse kan låses.

MATERIALE
Våre rustfrie sluk og renner produseres av rustfritt syrefast stål EN 1.4404. Etter sveising i det rustfrie stålet blir skjøtene syrevasket. Ristene produseres av rustfritt stål EN 1.4301, men kan leveres i syrefast stål mot tillegg.

TILBEHØR
En rekke tilbehør som vannlåser, silkurver, sandfang og annet er tilgjengelig.

Purusrenne 100 rennesluk Crown Plaza spa hotell helsinki

BASSENGOMRÅDER BLIR LETTE Å HOLDE RENE MED PURUSRENNE 100

Når det kan bli opptil hundre mennesker i bassengene samtidig, og vannet likevel må holdes rent og pent, stilles det høye krav til hygiene. Hemmeligheten er ofte tilsetning av klor som bekjemper bakterier og forurensninger, samt et smart og bærekraftig avløpssystem som forenkler rengjøring og vedlikehold av lokalene.

Mange av våre kunder er svært nøye med valg av materialer for å oppnå et førsteklasses resultat, ellers kan vurderingen og besøkernes opplevelse bli negativt påvirket.

Faktum er at jo renere det er i et badeanlegg, desto mindre klor trengs. Dette er ønskelig fordi høye konsentrasjoner av klor kan langsomt skade konstruksjonen, irritere besøkendes øyne og luftveier, og er mer energikrevende. Anlegg bygget med bærekraftige materialer, som er lette å holde rene, forblir tiltalende mye lenger.

Kontakt Morten Hagen, salgssjef prosjekt

“KUNDEN VISSTE AT DET BLIR DYRERE Å IKKE VELGE KVALITET. FORSKJELLEN SYNES OFTE ALLEREDE ETTER KUN FÅ ÅR.”
Morten Hagen, Salgssjef Prosjekt og rustfritt, Purus Norge