Søk
Close this search box.

Purusrenne 150

Et passe bredt rennesluk

KUNDENES ETTERSPØRSEL LØFTER RENNESLUKET FRA SPESIAL TIL STANDARD

Etter å ha levert Purusrenne 150 som en spesialmodell i litt over et halvt år, bestemte vi oss i 2022 for å gi den en fast plass i standardutvalget.

Standardlengdene som tilbys er 800, 1000 og 1200 mm. Modellen kan fås med midt- og gavlavløp og er tilpasset fire forskjellige gulvtyper; betong, epoxy, gulvbelegg (vinyl) og flis/membranflens.

Dette rennesluket er en smal gulvrenne med høy kapasitet, laget av syrefritt rustfritt stål for installasjon i betonggulv. Rennesluket har midtavløp og er beregnet for betonggulv som toppsjikt. Komplementer med slukdel i plast eller syrefast stål og barfot rist (K3) eller rister for tyngre belastningsklasser (L15 og M125). K3 passer godt på sykehus og i spa-anlegg, L15 og M125, derimot, egner seg på steder med personbiltrafikk, tungtransporttrafikk eller truck.

Purusrenne 150 Åsators flerbrukshall Skåne

ÅSTORPS FlerbruksHALL

Prosjektet med Åstorps nye flerbrukshall i Nordvest-Skåne blir et anlegg for idrettsaktiviteter i skoler og barnehager, innebandyaktiviteter på Allsvensk- og elitenivå og for andre foreninger i kommunen. De ansatte Bravida Prenad som VVS-entreprenør, som valgte å montere Purus rustfrie gulvrenner. Modellene som ble levert er Purusrenne 150, Purusrenne Kvadrat, Purusrenne Volum og Purusrenne Vaskerom.

Kontakt Morten Hagen, salgssjef prosjekt

“JEG ER STOLT OVER Å KUNNE TILBY KUNDEN ET KOMPLETT,
KUNDETILPASSET SET‐UP AV PURUSRENNER”

Morten Hagen, Salgssjef Prosjekt, Purus Norge