Søk
Close this search box.

Purusrenne Modul

Purusrenne Modul - Kundetilpassede rennesluk

PURUSRenne 100 MODUL

Purusrenne 100 Modul er et modulbasert rennesystem beregnet for installasjon i betonggulv, epoxy- eller flisgulv uten membran – Purusrenne 100 har ulike modeller for hver gulvtype.

Purusrenne 100 er tilgjengelig med avløp med Ø75 bunnutløp og gavlavløp samt Ø110 bunnutløp. Denne typen av avløpsdel kan også velges for Purusrenne 100 Modul hvis du velger midtdel med avløp. Du kan også velge samleavløp som avløpsdel for Purusrenne 100 Modul. For disse kan du velge større avløp med høyere kapasitet. Ved å kombinere flere enheter kan du bygge ubegrenset lengde.

Både Purusrenne Spalt Modul og Purusrenne 100 Modul produseres vanligvis i syrefast rustfritt stål (kvalitet EN 1.4404), men kan også leveres i rustfritt stål (EN 1.4301).

Dette produktet er helt tilpasset kunden, så det finnes ingen konfigurasjon i renneguiden tilgjengelig. Du er velkommen til å kontakte oss for en løsningsforslag og prisforespørsel.

PURUSRenne SPALT MODUL

En rennesluk uten gitter. Purusrenne Spalt Modul er den tidligere Spalterennen, en smal gulvrenne laget i syrefast rustfritt stål for installasjon i betonggulv. Purusrenne Spalt Modul er beregnet for betonggulv, epoxy- og flisgulv uten membran.

Purusrenne Spalt Modul er bare 20 mm bred, har en kanalhøyde på 105 mm og en lengde på 500 mm. Purusrenne Spalt Modul leveres med pakning og skrueforbindelser for montering. Totalhøyden med skrueforbindelser er 124 mm.

Passer i miljøer med hard belastning, fri åpning i hele rennen som gjør den enkel å rengjøre. Flere festelementer langs rennen for enkel og rask installasjon.

Dette produktet er helt tilpasset kunden, så det finnes ingen konfigurasjon i renneguiden tilgjengelig.
Du er velkommen til å kontakte oss for en løsningsforslag og prisforespørsel.

“JEG ER STOLT AV Å KUNNE TILBY KUNDEN ET KOMPLETT, KUNDETILPASSET OPPSETT AV PURUSRENNER” 
Morten Hagen, Salgssjef Prosjekt, Purus Norge