Søk
Close this search box.

Purusrenne volum

Rennesluket som håndterer store volum

Purusrenne volum møter høye hygienekrav, store volum og høyt vanntrykk, spesielt egnet for storkjøkken, helseinstitusjoner, spa og lignende miljøer. Den er produsert i syrefast rustfritt stål (kvalitet EN 1.4404), men kan også fås i rustfritt stål (EN 1.4301).

Rennesluket er tilgjengelig for installasjon i betongbjelkelag, epoxy, vinylgulv eller flisgulv med limflens. Denne modellen passer for en rekke bruksområder, inkludert storkjøkken, sykehus, spa-anlegg, garasjer og industrielle miljøer. Rennen leveres med et enkelt vedlikeholdt og sklisikkert gitter i belastningsklasse L15, noe som betyr at det tåler lett kjøretøytrafikk, som renholdsutstyr og varevogner.

  • Lav innbygningshøyde og høy kapasitet for vannflyt
  • Hygienisk konstruksjon i syrefast rustfritt stål
  • Høy kvalitet og lang levetid
Purusrenne kvadrat Purusrenne volum Purus rustfri stål

Risiko for at både det ene og det andre følger med?

Når det er snakk om store vannmengder i sluksystemet, må du ofte håndtere mer enn bare vann. Velg passende tilbehør som kan skille sand, gips, olje eller andre partikler fra vannet, for å minimere risikoen for tette avløp og forurensning. Vi har forskjellige silkurver og sandfang tilgjengelig som tilbehør. Disse kan kombineres med vannlåser for å sikre effektiv avfallshåndtering.

Kontakt Lars. Purus Joti KAM for prosjekt og rustfri industri. Purusrenne Sandfang

KUNDEN VISSTE AT DET BLIR DYRERE Å IKKE VELGE KVALITET.
FORSKJELLEN BLIR OFTE SYNLIG ALLEREDE ETTER ET PAR ÅR”
Lars Røkke – KAM Prosjekt og Rustfri industri, Purus Norge