Søk
Close this search box.

Hjemme hos: Kathrine Sørlands drømmebad

Kathrine Sørlands drømmebad

Lekre gulldetaljer med Purus Line Chess Gold designsluk

Å fornye et baderom kan være en utfordrende oppgave, særlig når du vet at det trenger en oppdatering, men ikke helt vet hvor du skal begynne. Kathrine Sørland, kjent som både motedesigner og modell, sto overfor dette dilemmaet. Hun hadde lengtet etter å fornye sitt eget baderom, men det tok nesten et år før hun endelig bestemte seg for å gjøre det.

Se video lenger ned i artikkelen.

Purus Line Chess Gold designsluk rennesluk Kathrine Sørland drømmebad baderomsrenovering
Kathrine Sørland drømmebad designsluk Purus Line Chess Gull
Baderomsrenovering drømmebad Kathrine Sørland Purus Line Chess Gull Designsluk Rennesluk
Sammen med eksperten

Ved årsskiftet hadde Purus gleden av å besøke Kathrine Sørland for å diskutere hennes visjoner og kriterier for baderomsoppussing. Hennes drømmebad skulle være minimalistisk, stilrent og preget av en hvit palett – men så kom eksperten på banen.

Rørleggermester Hussain El Haddaoui

For å hjelpe henne med å realisere denne visjonen, valgte Kathrine å samarbeide med en ekspert på området, Hussain El Haddaoui, kjent på instagram som @hussainfikser. Hussein er daglig leder i Norsk Rørservice og har tidligere blitt kåret til Norges hyggeligste rørlegger. Hussain har erfaring med å renovere baderom for kjente fjes og bruker tid på å kjenne kundens stil, tanker og behov før han går i gang med sitt arbeid.

En "personal shopper" for baderom

Hussain ser på sitt arbeid som å være en personlig shopper for kunden. Før han begynner arbeidet, tar han seg tid til å forstå kundens smak, tanker og behov. Kathrine, som ikke hadde spesifikk ekspertise innen baderomsdesign, satte stor pris på denne tilnærmingen. “Jeg har god smak,” sier Kathrine, “men når det kommer til baderom, trengte jeg veiledning.”

Hussein Fikser i Norsk Rørservice rørlegger og Kathrine Sørland på hennes nye drømmebad med Purus designsluk rennesluk i dusjen
samarbeid og valg av detaljer

Dialogen mellom Kathrine og Hussain var avgjørende for å oppnå det ønskede resultatet. Kathrine ønsket å inkludere detaljerte fargekombinasjoner for å bryte opp det ensformige. Hussain presenterte mørke og glatte fliser sammen med gullfarger, noe som Kathrine fant svært tiltalende. Samtidig måtte servanten, dusjen og designsluket harmonisere med det overordnede designet.

Kathrines endelige valg

Selv om Hussain kom med forslag, var det Kathrine som til slutt tok beslutningene om design, stil og produkter. “Hussain var så dyktig at jeg følte at alle beslutningene ble mine egne valg,” legger Kathrine til.

Hun gikk derfor for et designsluk med slukrist i en lekker gullfarge: Purus Line Chess Gold

Samarbeidet med en ansvarlig rørlegger gjorde hele prosessen til en positiv opplevelse, langt fra den støyen og frustrasjonen mange forbinder med oppussing.

Resultatet: Drømmebadet er realisert

Nå som resultatet er klart, er hun overlykkelig. Hun har fått sitt drømmebad, som passer perfekt til både hverdagsbruk og festlige anledninger. Kathrine har også lært mye om baderommets egenskaper og er spesielt fornøyd med designsluket, som lar henne bytte mellom Purus Line Chess Matt Svart og Purus Line Chess Gold for å matche badets helhetlige design.

Vi tok en prat med Kathrine og Hussain

Søren, salgssjef i Purus, tok en prat med Kathrine og Hussain i forbindelse med kundereisen og rørleggerens rolle i baderomsplanleggingen.
Hør deres tanker rundt dette i fredagspraten fra oktober 2022 her: