Søk
Close this search box.

Hjemme hos: Morten og Kristian på Lambertseter

Hjemme hos: Morten og Kristian på Lambertseter

I samarbeid med Eitra Bad og interiørdesigner Kamilla Eide ønsker vi å inspirere deg til å skape ditt eget hjemmespa med elegante løsninger på baderommet. Bildene viser et fantastisk oppusset baderom i Morten og Kristians bolig på Lambertseter, der de gikk fra et lite bad og et eldre kjøkken til et unikt bad med spafølelse. Gode materialer og gjennomtenkte valg løfter hele uttrykket og skaper en behagelig spafølelse.

Eitra Bad står bak det lekre baderomsdesignet, Lomundal Bygg står for renoveringen, og fotograf er Kevin Fauske.

Purus Line Tile Insert designsluk, hjemmespa baderomsrenovering, Eitra Bad og Lomundal Bygg
Purus Line Tile Insert designsluk, hjemmespa baderomsrenovering, Eitra Bad og Lomundal Bygg

Skap ditt eget hjemmespa med Purus designsluk

For å skape den ultimate hjemmespafølelsen på badet ditt, anbefaler interiørdesigner Kamilla Eide innebygde armaturer, som gir et rent og stilfullt uttrykk. Hun påpeker også at valget av et avlangt designsluk, installert helt inntil veggen, er en smart løsning. Dette gjør det mulig å bruke store fliser også i dusjsonen, som igjen skaper bedre romfølelse. Store gulvfliser vil si færre fuger, som vil minimere muligheten for oppbygning av smuss og bakterier – mer hygienisk med andre ord!

Purus Line Tile Insert, med sin flisinnsats, skaper et helhetlig og uavbrutt gulv. Sluket blir nærmest usynlig, og du slipper irritasjonsmomenter som vann som slår mot slukristen og å stå på selve sluket.

Ved å velge gjennomgående flis på gulvet, inkludert i dusjsonen, oppnår du en sammenhengende og elegant stil. For å skape en lun og avslappende atmosfære, kan du eksperimentere med en mørkere flis. Hos Morten og Kristian valgte de en mørk flis for å skape en unik oase med naturlig lys.

Buede detaljer er også en fantastisk måte å tilføre et mykt og unikt uttrykk til baderommet. Legg merke til de vakre buede elementene som bidrar til en harmonisk atmosfære. Besøk Eitra Bad for å lese mer om dette og flere andre inspirerende baderomsprosjekter, der interiørdesigner Kamilla Eide deler sin ekspertise og visjon. Eitra Bad er dedikert til å skape unike og personlige baderomsløsninger som kombinerer funksjonalitet og estetikk på en elegant måte.

Et nærmest usynlig designsluk

For å oppnå den ultimate hjemmespafølelsen, anbefaler vi å ta en titt på Purus Line Tile Insert. Dette designsluket er en perfekt match for moderne og stilfulle baderom. Med sin flisinnsats integreres gulvslisen i en ramme, og sluket blir derfor nesten usynlig. Dette skaper ekstra god romfølelse, og du kan nyte store fliser også i våtsonen uten avbrudd.

Hjemmespa

Designsluk som matcher resten av baderomsdetaljene

Purus Line designsluk også i en variant med slukrist, inkludert matt svart, gull, gull/messing, rosegull, matt hvitt og rustfritt stål, slik at det kan matches med resten av baderomsinteriøret.

År: 2023