Søk
Close this search box.

Stålkontroll med klemring av stål

13 november 2023

Hvorfor er det viktig med klemring av stål?

For Purus står trygghet alltid i fokus, og med snart 80 års erfaring har vi kontinuerlig utviklet produkter som setter standarden i VVS-bransjen. En liten revolusjon i denne utviklingen er overgangen fra plast til rustfritt stål når det gjelder klemringer på baderomssluk.


Klemring av stål er avgjørende for å sikre en tett forsegling og forhindre vannlekkasje ved festing av membranen på baderomssluk. Denne festemetoden er overlegen av flere grunner, og gir en pålitelig løsning sammenlignet med andre metoder.

Purus Joti Klemring av stål for sikker membranfeste

Sikkerhet i høysetet, og trygt feste av membran

Sluket er den viktigste “skjøten” på baderomsgulvet, og kvaliteten på sluket er avgjørende. Overgangen fra plast til rustfritt stål i klemringer representerer en betydelig forbedring i VVS-bransjen. Vår klemring av stål er laget av rustfritt stål (AISI 306), skrudd med seks skruer og gir fullstendig stabilitet. Den sikre tilkoblingen til membranen eliminerer risikoen for lekkasjer, uavhengig av gulvtype, enten det er tre eller betong.

Grundig produktutvikling tilpasset norske forhold

Våre klemringer av stål er resultat av grundig produktutvikling, hyllet av både fagfolk og membranleverandører. Den er utviklet over tid basert på snart 80 års erfaring og tilbakemeldinger fra brukerne våre. Den 1,25 mm tykke klemringen med lav setehøyde gir maksimal stabilitet, reduserer membranstress og passer perfekt til godkjente membrantyper på markedet i dag. Forhøyninger brukt med klemringen av stål gir ekstra trygghet ved å ligge stabilt og redusere risikoen for monteringsfeil betydelig.

Vi forstår viktigheten av å tilpasse produktene våre til norske forhold og byggeskikk. I Norge, med surt og bløtt vann, stilles det strengere krav til materialer. Våre produkter er godkjent for bruk i Norge, og materialkravene fokuserer på holdbarhet og helse. Purus og Joti er valget for kvalitet, med produkter som er skreddersydd for å møte kravene til norsk VVS. Vi er her for å være rørleggerens beste venn og tilby produkter av høy kvalitet.

Hvorfor klemring av stål er viktig i Norge, for sikker membranfeste

Stålkontroll med purus:

  • Holdbar og Sterk: Laget av rustfritt stål (AISI 306) for økt styrke og slitestyrke.

  • Jevn Trykkfordeling: Sikrer jevn fordeling av trykk for en tett forsegling.

  • Motstandsdyktig mot Korrosjon: Høy motstand mot korrosjon og rust, ideelt for fuktige miljøer.

  • Enkel Installering: Lett å installere og tilpasse, reduserer risiko for feilmontering.

  • Estetisk Design: Gir en ren og moderne overflate, enkel å rengjøre.

  • Mindre Stress på Membranen: Lav setehøyde for mindre stress på membranen.

  • Spesialutviklet for Norske Forhold: Godkjent for bruk i Norge, tilpasset lokale forhold.

  • Resultat av 80 Års Erfaring: Produktutvikling basert på lang erfaring og tilbakemeldinger.

  • Pålitelig Festemetode: Trygg og pålitelig løsning for membranfesting på baderomssluk.

Vi tar ansvar for din trygghet

Å være den tryggeste slukleverandøren på markedet er ikke bare et valg for oss, det er et ansvar vi tar hver dag. Purus leverer kvalitetsprodukter for at du skal kunne sove godt om natten. Vi er her for å sikre at dine baderomsløsninger er robuste, pålitelige og trygge. Velg Purus for stålkontroll over kvaliteten på dine VVS-produkter.