Søk
Close this search box.

World Plumbing Day

10 mars 2024

World plumbing day

En hyllest til Norske rørleggere på World Plumbing Day

World Plumbing Day er en anledning til å hedre og anerkjenne den avgjørende rollen som rørleggere spiller for vann, varme og energi til  samfunnet.  I denne anledningen ønsker Purus, en markedsleder innen designsluk, å rette oppmerksomheten mot de dedikerte rørleggerne i Norge som bidrar til å forme moderne og bærekraftige vann- og sanitærsystemer.

Rørleggere er ofte de usynlige heltene som sørger for at vi har tilgang til trygt drikkevann, effektive avløpssystemer og komfortable baderom. Deres arbeid er grunnleggende for å opprettholde en høy livskvalitet og beskytte folkehelsen.

Purus sin innovasjon i designsluk

Som markedsleder av designsluk har Purus vært i forkant av å levere innovative og funksjonelle produkter som kombinerer estetikk med effektiv drenering. Purus hyller rørleggerne som har adoptert og implementert disse designslukene i sine prosjekter, og dermed løftet nivået for baderomsdesign i Norge.

Skaper Fleiksibilitet og effektivitet med innovative løsninger

Har du sett Fredagspraten? Det eneste justerbare design eller rennesluk som kan dekkes med fliser, slik at det står i ett med de store flisene med enhetlig fall.

Purus PRO Line Premium er en av bestselgerne i markedet. Det gir rom for kreativitet, enkel tilpasning samt at forbrukerne etterspør sømløst design hvor eestetikk og praktis funksjonalitet går sammen.

Vår nye Purus PRO Line er enklere for installatøren å legge samt at den reduserer risikoen for feil og reklamasjoner. 

Sjekk ut kort installasjonsvideo Purus PRO Line

Sikkerhet og Estetikk i fokus

Purus erkjenner betydningen av å stå på et enhetlig gulv med storformatfliser for å redusere risikoen for glidning og fall under dusjing. Dette fokuset på sikkerhet kombinert med estetisk appell gir rørleggere muligheten til å skape moderne og trygge baderomsmiljøer for sine kunder.

Bærekraftig fremtid med rørleggere
Rørleggernes arbeid spiller også en nøkkelrolle i å fremme bærekraftige praksiser. Ved å implementere moderne teknologier og materialer, som Purus designsluk laget av miljøvennlige materialer, er rørleggere med på å bygge en mer bærekraftig fremtid.

Samfunnsansvar
Rørleggerbransjen bærer også et sosialt ansvar. På World Plumbing Day oppfordrer Purus rørleggere til å fortsette sitt engasjement. Dette kan inkludere deltakelse i vann- og sanitærprosjekter i samarbeid med lokale organisasjoner, for å sikre tilgang til vann for alle, som resirkulerer behovet i fremtiden. Derfor kaller Purus det for The Art of The Water Cycle.

Purus ønsker å takke og hylle rørleggerne i Norge for deres dedikasjon, kompetanse og bidrag til å skape sunne, trygge, og estetisk tiltalende vann- og sanitærsystemer. På World Plumbing Day, la oss sammen anerkjenne rørleggernes betydning og feire deres bidrag til å forme et bedre og mer komfortabelt samfunn. Gratulerer med dagen, kjære rørleggere!

 

Slik installerer du Purus Pro Line