Søk
Close this search box.

Purus Line Vinyl Plus uten slukrist

23 oktober 2023

Purus Line Vinyl Plus leveres nå uten slukrist!

I Purus tror vi på å lytte nøye til våre kunder og samarbeidspartnere. Tilbakemeldingene vi mottar fra fagfolk, samt entreprenører og rørgrossister, er hjørnesteinen i vår produktutvikling. Som en direkte respons på markedets behov har vi nå tatt et viktig skritt i retning av å gi deg mer valgfrihet og i tråd med vår visjon om bærekraft.

Vi har lyttet til håndverkeren, og som del av en større plan skiller vi slukpotte og slukrist på vårt designsluk for vinyl og gulvbelegg; Purus Line Vinyl Plus. Dette gir fagfolket en unik mulighet til å tilby sine kunder en slukrist i den eksakte utførelsen de ønsker, uten å måtte sitte igjen med en standardrist som ikke passer til prosjektet. Dette skaper en mer effektiv og skreddersydd opplevelse – for både håndverker og forbruker.

Dette initiativet er også en del av vår bredere visjon om miljø og bærekraft. Ved å redusere overflødig materiale og unødvendig avfall, tar vi et aktivt skritt mot å redusere vår miljøpåvirkning. Vi er stolte av å kunne tilby produkter som ikke bare gir valgfrihet og funksjonalitet, men som også er i tråd med vårt engasjement for å ivareta miljøet.

Purus Line Vinyl Plus i vinylgulv på treningssenter garderobe

Vi har lyttet til markedet

I Purus er vi opptatt av å sette kundenes behov først, og dette har alltid vært fundamentet for vår produktutvikling. Vi forstår at baderommet er et av de viktigste rommene i ethvert hjem eller kommersielt bygg, og derfor er det avgjørende at produkter som brukes her, møter høye standarder for både funksjonalitet og design. Vårt Purus Line Vinyl Plus designsluk har alltid vært kjent for sin pålitelighet og estetiske appell, og vi jobber kontinuerlig for å forbedre det for å oppfylle bransjens behov.

Vi har lyttet nøye til markedets tilbakemeldinger, inkludert rørleggere, gulvleggere, entreprenører, og våre partnere i rørgrossistbransjen. Innsikten og kravene er uvurderlige for oss, og vi har alltid satt deres tilfredshet i sentrum av vår produktutvikling. Som en respons på de tydelige behovene som er blitt uttrykt av våre partnere, har vi tatt et viktig skritt for å gi deg som fagperson og dine kunder enda mer valgfrihet. Vi har nå separert slukpotten og risten på Purus Line Vinyl Plus. Dette betyr at du nå har muligheten til å tilby slukristen i den utførelsen som passer best til prosjektet, uten å måtte sitte igjen med en standardrist som ikke blir brukt.

Dette initiativet er mer enn bare en forandring i produktet; det er en forandring i vår tilnærming til samarbeid med håndverkeren og våre partnere i bransjen. Vi ønsker å gjøre det enklere å tilby skreddersydde baderomsløsninger som gir forbrukeren det designet de ønsker. Samtidig unngår fagpersonene overflødig materiale som kan være både kostbart og uøkonomisk.

Bærekraft er en hjørnestein i vår visjon, og denne oppdateringen er også en viktig del av vårt engasjement for miljøet. 

Velg slukrist etter ønsket stiluttrykk

Slukristen i rustfri stål-utførelse følger ikke lenger med som standard og rist må derfor velges separat. 
Vi har derfor innført egne NRF-numre for slukpotte, slukrist og tilbehør.

Designsluket for vinylgulv / gulvbelegg:

  • Purus Line Vinyl Plus og tilhørende rist kommer i følgende lengder: 600, 700, 800, 900 og 1000mm
  • Kan installeres i trebjelkelag eller støpt gulv, men monteringsskinner for trebjelkelag må kjøpes separat.
  • Det tilbys i to forskjellige høyder og med tre forskjellige utløpsretninger (side-, bunn og gavlutløp), samt i dimensjonene Ø50 og Ø75mm.
  • Slukristene kommer i tre farger:
    • Messing (PVD)
    • Rustfritt stål
    • Matt svart (PVD)
  • Selve slukpotten leveres med uttakbar luktfri vannlås, skrudd klemramme i rustfritt stål og monteringssett for støpt gulv.
  • Det er anbefalt å installere sluket 30cm fra veggen.

Vi er dedikert til å gjøre det enklere for innkjøper og fagperson å tilby det beste for kundene dine. Derfor har vi tatt grep for å sikre at man ikke glemmer å bestille slukrist separat.
Produktet er tydelig merket med informasjon om dette, både i produktnavnet, produktteksten og på selve forpakningen.

PVD-BEHANDLING FOR LANGVARIG SKJØNNHET

PVD-behandling står for Physical Vapor Deposition. Dette er en avansert overflatebehandlingsmetode som gir rustfritt stål ekstra holdbarhet og estetisk appell. Med PVD-behandling får stålet en jevn og slitesterk overflate som beholder farge og finish over tid. Dette gjør våre slukrister ekstra slitesterke og vakre.

Bærekraft, miljø og kvalitet

På Purus er vi dedikert til å tilby kvalitetsprodukter som skaper glede i mange år, samtidig som vi tar vare på miljøet. Vår visjon er å levere produkter med en langt større levetid enn gjennomsnittlige baderomsløsninger. Vi jobber aktivt med økodesignprinsipper gjennom hele produktets livssyklus, fra valg av råmaterialer og emballasje til produktutvikling, produksjon, distribusjon og bruk. Dette er vårt bidrag til en bærekraftig fremtid uten å ofre kvalitet.

Materialperm designrister

Jobber du med baderomsdesign? Vi har nå tatt frem en materialperm med fargeprøver på alle våre designrister, både Square, Corner og Line for å gjøre det

Read More »

World Plumbing Day

Gratulerer så mye med dagen, alle fantastiske rørleggere – kvinner og menn!
I dag må vi sette litt ekstra fokus på rørleggerne her til lands, dere fortjener heder og ære

Read More »